aktuality

Ďalší termín pre milánsky Salón nábytku: september 2021!

SalonedelMobile_2021
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Po tohtoročnej odmlke, keď sa z dôvodu prebiehajúcej pandémie Covid-19 milánsky Salón nábytku neuskutočnil, sa organizátori sústredili na nadchádzajúci jubilejný 60. ročník veľtrhu Salone del Mobile Milano. Pôvodne mal vytýčený termín v apríli 2021 a po prvýkrát sa mali súbežne konať všetky dvojročné výstavy – kuchynský veľtrh EuroCucina, veľtrh osvetlenia Euroluce, International Furnishing Accessories Exhibition (Medzinárodná výstava bytového príslušenstva), projekty Workplace3.0, S.Project a SaloneSatellite ako aj International Bathroom Exhibition (Medzinárodná výstava kúpeľní) – v spojení so Salone Internazionale del Mobile.

Po vyhodnotení prognózy pandemického vývoja prijali organizátori rozhodnutie o presunutí aprílového termínu na septembrový – od 5. do 10. septembra 2021.

Prezident Salone del Mobile Claudio Luti k tomu povedal: „Možnosť usporiadať Salone budúci rok je absolútnou prioritou pre všetkých z nás, ktorých život sa točí okolo dizajnu. Veríme, že presunutím veľtrhu na september ponecháte dostatok času na to, aby prebiehajúca akútna fáza pandémie utíchla, a že to poskytne skutočnú šancu naštartovať dizajn na globálnej úrovni. Všetci potrebujeme salón v Miláne.“

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina