materiály

Čistič REDOCOL greenline Finish Perfect Mat

Materialy_Ostermann
Nový čistič REDOCOL greenline Finish Perfect Mat byl vyvinut speciálně na závěrečné čištění matných povrchů a neměl by chybět v žádném montážním vozidle. Foto: archiv Ostermann
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Povrchy na nábytku jsou čím dál tmavší. Ale jak odstranit nepříjemné nečistoty, které se při montáži zas a znovu nutně objevují? Díky čističi REDOCOL greenline Finish Perfect Mat mají odborníci Ostermann nové a obzvláště ekologické řešení.

Klasické čističe na povrchu často zanechávají ochranný film. Ale co je u lesklých materiálů žádoucí a co je chrání před opětovným ušpiněním, je u matných povrchů naopak mnohdy kontraproduktivní. S čističem REDOCOL greenline Finish Perfect Mat má teď Ostermann ve své nabídce čistič, který byl speciálně vyvinut na matné, super matné a extrémně matné povrchy. Produkt připravený k použití v praktickém rozprašovači odstraní mastné otisky, zbytky lepidla nebo zbytky prachu a nečistot, aniž by jakkoli pozměnil matný vzhled povrchu. Je tudíž ideální volbou pro závěrečnou montáž.

Všechny informace o novém výrobku najdete po zadání výrazu „Čistič Perfect Mat“ do vyhledávacího řádku na webové stránce Ostermann www.ostermann.eu.

Perfektní na všechny matné povrchy
Mnoho matných a super matných povrchů nábytku má dnes díky moderním technologiím ochranu před viditelnými otisky prstů. Ani přesto se ale nedá zcela vyloučit, že při závěrečné montáži nedojde ke znečištění. Ekologický čistič REDOCOL greenline Finish Perfect Mat tyto nečistoty odstraní efektivně a bez zanechaných pruhů a vyčistí například ABS a PP hrany, povrstvené nebo lakované desky z kompozitního dřeva i kompaktní desky s matným povrchem. Navíc je výborný i na povrchy z linolea.

Přírůstek do rodiny REDOCOL greenline
Biologicky odbouratelný čistič je důležitým doplňkem série REDOCOL greenline. U těchto výrobků stojí v popředí ekologicky nezávadné složení, ekologie a bezpečnost a ochrana zdraví při práci. Jako příklady tu můžeme uvést univerzálně použitelný čistič obrobků a strojů REDOCOL Teclinex One For All anebo lepidlo na hrany bez obsahu rozpouštědel REDOCOL Kantol greenline.

Nezapomeňte na vhodné utěrky
V žádném montážním vozidle nesmí chybět vhodné čisticí utěrky. Odborníci Ostermann tady doporučují buď rovnoměrně tkaný hadr z mikrovlákna REDOCOL Soft nebo hadr z mikrovlákna REDOCOL Strong s pevnou vaflovou strukturou. K dostání je i tkaný hadr REDOCOL vyrobený ze 100% přírodních vláken. Všechny tyto utěrky se dají používat namokro, navlhko i nasucho a jsou určeny na všechny běžné povrchy.

Kontakty:

ostermann-logo-rp-cz1

Ostermann Česko spol. s r. o.
Lomnického 1705 / 9
CZ-140 00 Praha 4 – Nusle
tel.: +420 255 717 371
e-mail: prodej.cz@ostermann.eu, prodej.sk@ostermann.eu
www.ostermann.eu

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina