materiály

Čtyři nové ABS hrany v dekoru čelního dřeva

Materialy_Ostermann
Ostermann má nyní čtyři nové ABS hrany v dekoru čelního dřeva. Použít je lze v kombinaci s mnoha různými deskami v dřevodekoru. Foto: archiv Ostermann
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Specialista na hrany Ostermann má ve svém sortimentu čtyři nové ABS hrany v dekoru čelního dřeva. Pokud jsou zabroušeny společně s barevně sladěnými hranami v dekoru dřeva se vzhledem podélného řezu, vznikne nábytek v prvotřídní imitaci pravého dřeva.

Krémová, vanilková, skořicová a cappuccino… komu se tu vybaví návštěva kavárny, je v pravém smyslu slova na té správné cestě ke dřevu. Neboť specialista na hrany Ostermann do svého sortimentu právě zařadil nové ABS hrany v dekoru čelního dřeva. Názvy hran zní Čelní dřevo krémová, Čelní dřevo vanilková, Čelní dřevo skořicová a Čelní dřevo cappuccino. Jejich barvy pokrývají široké spektrum dekorů dubu: od vápenatého, bělavého vzhledu hrany Čelní dřevo krémová až po tmavé odstíny kávově hnědé hrany Čelní dřevo cappuccino.

Tyto novinky lze použít v kombinaci s různými deskami v dřevodekoru. Spojením s barevně sladěnými hranami v imitaci čelního dřeva, zabroušenými na podélné strany dřevotřískových desek, vzniknou prvky nábytku, které jsou k nerozeznání od desek z pravého dřeva. Nové ABS hrany v dekoru čelního dřeva jsou k dostání v tloušťce 1 mm a v jakékoli libovolné šířce do 100 mm. Bližší informace na toto téma najdou řemeslníci též po zadání „#Highlights06“ na stránce www.ostermann.eu.

Tipy pro použití

Díky kombinaci dekorů dřeva s vzhledem podélného a čelního řezu získají na hodnotě zejména velké desky stolu nebo pracovní desky na volně stojících kuchyňských ostrůvcích. Použití na čelech nebo bočnicích je méně časté, avšak nikoliv nemožné. Proto mají odborníci Ostermann příhodně k novým hranám v dekoru čelního dřeva také rovnou různé návrhy pro výběr sladěných hran v dekoru dřeva se vzhledem podélného řezu. Zde pár příkladů:

  • ABS hrana Čelní dřevo krémová je ideální pro kombinaci s ABS hranou Halifax dub bílý.
  • ABS hrana Čelní dřevo vanilková si skvěle rozumí s ABS hranou Bardolino dub natur.
  • ABS hraně Čelní dřevo skořicová to nejlépe sluší ve společnosti ABS hrany Divoký dub bílý.
  • Hrana Čelní dřevo cappuccino se na desce skvěle doplňuje s ABS hranou Halifax dub tabák.

Jak praktické: Při zadání názvu nebo čísla desky v dřevodekoru do vyhledávacího pole na úvodní straně www.ostermann.eu se kromě přiřazené ABS hrany jako tip zobrazí i vhodná ABS hrana v dekoru čelního dřeva.

Servis od A do Z

Na e-shopu Ostermann lze objednat všechny uvedené hrany v mnoha standardních rozměrech. Truhláři/stolaři mohou ušetřit čas a pro výrobu nábytku si tady rovnou objednat i další příslušenství nebo také dílenské potřeby. Objednávky skladového zboží, které dorazí do 16 hodin, odesíláme ještě ten samý den.

Kontakty:

ostermann-logo-rp-cz1

Ostermann Česko spol. s r. o.
Lomnického 1705 / 9
CZ-140 00 Praha 4 – Nusle
tel.: +420 255 717 371
e-mail: prodej.cz@ostermann.eu, prodej.cz@ostermann.eu
www.ostermann.eu

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina