aktuality

AMSP ocení firmy, které se úspěšně popraly s koronakrizí

Ilustrační foto
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

V rámci projektu Rok malého podnikání 2020 hledá Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) malé firmy a živnostníky, kteří úspěšně překonali krizové období koronaviru. Asociace společně s generálními partnery projektu Rok malého podnikání 2020 ocení vítěze na počátku listopadu na Dni podnikatelů ČR.

Přestože byly malé firmy při pandemii nového koronaviru jednou z nejvíce zasažených skupin, mnohé z nich to překvapivě oproti všem úskalím hrdinsky ustály a krizi přijaly jako motiv ke změně k lepšímu. Nyní se ekonomika začíná vracet do normálu. Je čas zviditelnit to, co firmy toto období naučilo, jak moc jsou přizpůsobivé, samostatné a ochotné se podporovat navzájem. AMSP ČR si váží všech aktivních firem, které se nespoléhají jenom na pomoc, ale samy se krizi postaví čelem, a dokonce nabídnou pomoc i ostatním firmám. Cílem soutěže je takové firmy ocenit, poděkovat jim, medializovat je a inspirovat tak další podnikatele.

Vítěz bude vyhlášený ve dvou kategoriích:

  • Živnostník
  • Malá firma do 50 zaměstnanců.

Nominovat účastníky lze v nominačním formuláři nejpozději do 31. srpna 2020.

Z přijatých nominací si veřejnost vybere v každé kategorii jednoho vítěze. Hlasování veřejnosti bude probíhat od 21. září 2020 do 21. října 2020.

Vítěz v každé kategorii získá:

  • Cenu AMSP ČR za úspěšné a inspirativní překonání krizového období koronaviru. Ta obsahuje: zarámované ocenění, čestné členství v AMSP ČR na rok zdarma, spolupráci na úrovni podporovatele (možnost zorganizování semináře, webináře anebo nahrání podcastu), vkládání příspěvků do zpravodaje AMSP ČR anebo do zpravodaje hlavního projektu (dle tématu).
  • Medializaci
  • Věcné ceny od generálních partnerů projektu Roku malého podnikání 2020

Slavnostní vyhlášení vítězů proběhne na naší největší akci v roce, na galavečeru ,,Dne podnikatelů ČR 2020“ dne 3. listopadu 2020 od 17 hodin v hotelu Ambassador-Zlatá Husa (Václavské náměstí 5-7, Praha 1) za účasti více jak 500 hostů včetně Médií.

Více o projektu Rok malého podnikání 2020 (Hlavní projekt AMSP ČR pro rok 2020)

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina