archív aktualít rok 2013

LUGI zve na Designblok

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

LUGI PavilonVe dnech 7. – 13. října se v Praze odehraje další ročník přehlídky designu Designblok ’13. Na několika místech bude svoji práci prezentovat také firma LUGI.

Svůj nový obchod otevírá ve druhém patře zrekonstruovaného Vinohradského pavilonu – výstavní galerie současného nábytku a moderního bydlení. Pavilon se pro veřejnost otevře v pátek 11.10. v 10:00. LUGI zde bude v měnících se instalacích prezentovat možnosti zakázkové výroby interiérů i produkty z vlastní nábytkové kolekce.

LUGI WRAPV Openstudiu Kafkův dům se představí Grand designérka roku Lucie Koldová, v jejíž instalaci nebudou chybět stolky WRAP, které měly svou premiéru na letošním Milánském veletrhu.

WRAP stolky jsou k vidění také v galerii UM Vysoké školy umělecko-průmyslové na výstavě One After Another. Vernisáž výstavy úspěšných absolventů Ateliéru produktového designu VŠUP z jejich profesionální praxe proběhne ve čtvrtek 10.10. od 17:00.

Během týdne designu můžete navštívit také prezentaci LUGI ve FOX gallery, inspirativním prostoru v Křemencově ulici. Přímo pro FOX navrhl designér Matěj Chabera v duchu motta galerie „life is art“ produkt, který bude představen právě během Designbloku.

LUGI Eva EislerDalší zajímavou prezentaci představí projekt Evy Eisler v Art House Colloredo-Mansfeldském paláci. Její nový minimalistický nábytek vznikl ve spolupráci s LUGI.

LUGI 4PureV Superstudiu Nákladové nádraží Žižkov bude umístěna prezentace 4Pure, nové internetové platformy nabízející český i světový design. 4Pure představí ve svém výběru kuchyňské doplňky LUGI designéra Matěje Chabery, v instalaci Jana Plecháče a Henryho Wielguse se objeví i jasanové Barovky 02.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina