aktuality

LIGNA.Innovation Network: Nový digitální formát v září 2021

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Jak jsme již dříve avizovali, letošní veletrh LIGNA v Hannoveru se ani v odloženém podzimním termínu neuskuteční a proběhne až v dalším řádném termínu v květnu 2023. Ve dnech 27. – 29. září 2021 ale Deutsche Messe a dřevozpracující divize Asociace německých výrobců strojů a zařízení (VDMA) uspořádají digitální akci LIGNA.Innovation Network (LIGNA.IN), zaměřenou na hlavní témata veletrhu LIGNA. Pořadatelé to oznámili na online tiskové konferenci konané 11. května.

„Jako organizátoři veletrhu jsme za posledních několik měsíců získali velmi silné online know-how a velké množství odborných znalostí. S dubnovým digitálním veletrhem HANNOVER MESSE Digital Edition jsme prokázali, že můžeme pořádat také velké digitální akce a vytvářet nové sítě,“ uvedl na tiskové konferenci Dr. Jochen Köckler, generální ředitel Deutsche Messe AG.

„LIGNA v Hannoveru je a zůstává místem setkávání lidí a strojů z celého světa. Chceme však také, aby komunita zůstávala aktuální a mohla diskutovat o nejnovějších trendech i za situace, kdy fyzický veletrh nelze uskutečnit. To je přesně to, čeho bychom měli letos dosáhnout pomocí LIGNA.Innovation Network,“ doplnil Dr. Bernhard Dirr, výkonný ředitel divize dřevozpracujících strojů VDMA.

LIGNA.IN se skládá ze tří pilířů – Expo, Konference a Networking – a uskuteční se ve streamovacím studiu H’Up na výstavišti v Hannoveru.

V oblasti Expo budou mít návštěvníci přímý přístup k rozsáhlým přehledům produktů od vystavovatelů. Nejlepší aplikace, videonávody, živé přenosy a videochaty jim umožňují nejen seznámit se s konkrétními řešeními pro optimalizaci jejich procesů, ale také vstoupit do přímé výměny názorů s vystavujícími společnostmi.

Virtuální Konference začne 27. září a zdůrazňuje klíčová témata LIGNA, jako je využití digitalizace a konektivity k transformaci zpracování dřeva, prefabrikační procesy v konstrukci dřeva nebo nové téma „Procesní technologie biohospodářství“. Program pohlíží na dřevo jako na nejdůležitější obnovitelný zdroj a zaměřuje se na nové možnosti zpracování, které urychlují ekonomické a technické inovace v tomto odvětví.

Funkce Networking umožní všem účastníkům LIGNA.IN přímo kontaktovat vystavovatele, řečníky a návštěvníky. Personalizovaná vstupní stránka to bude podporovat příslušným řídicím panelem, který bude zobrazovat společnosti, řečníky a účastníky relevantní pro příslušného návštěvníka. Odtamtud může návštěvník zahájit přímý požadavek na kontakt a poté se připojit prostřednictvím chatu nebo videohovoru.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina