aktuality

Okentěs: NOVINKY 2020 souhrnně k 22. září v Dodatku č.3

Okentes
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Okentěs, spol. s r.o. se od roku 1992 specializuje na oblast těsnících prvků a z centrály ve Valašském Meziříčí, poboček v Praze, Brně, Ostravě a dceřinky v Žilině obsluhuje český a slovenský trh.

Letos jsme postupně v infomateriálech představili řadu novinek, které jsme v září souhrnně vydali v 64 stránkovém Dodatku č.3. Souběžně jsme pro podzim vydali 16 stránkový akční leták.

Dovolujeme si Vás upozornit na širokou nabídku. Pro výrobce oken, dveří a servis dominují silikonové profily SILLEN. Jsme dlouhodobě hlavními partnery řady zahraničních výrobců, TPTE a PVC profilů PRIMO, Schlegel (Q-Loan) a Trelleborg, který exceluje i v segmentu samolepicích EPDM těsnění.

Pro bezbariérové vstupy s požadavky na protipožární odolnost, útlum až 52 dB vedeme padací prahy Planet a Ellen Matic. Kartáče Stribo a Ellen na spodní část dveří a vrat doplňují kartáčky Schlegel pro posuvné aplikace. Samostatným a výrazným blokem je spolupráce s Tremco Illbruck především v oblasti montáže oken v systému illbruck i3, nově pak i v segmentu protipožárních materiálů. Protipožární těsnění a materiály jsou předmětem dlouhodobé spolupráce s Pyroplex. Nemáme zde prostor rozepisovat se o novinkách v kování Cemom, speciálních metrech a pilkách Komelon, novinkách v oblasti pěn a tmelů TKK.

Věnujte prosím pozornost našemu webu, nebo si katalog s akčním infoletákem vyžádejte na www.okentes.cz v sekci katalogy/infoletáky.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina