aktuality

Pozvánka na diskusiu LESY PRE ĽUDÍ

Ilustračné foto
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Neformálna občianska iniciatíva Zelená Bystrica a Komunitná nadácia Zdravé mesto pozývajú záujemcov na diskusiu o tom, v akom stave sú lesy v našom okolí a ako môžu slúžiť všetkým. Rozprávať sa bude o tom, ako hľadať rovnováhu medzi ekonomickým, hospodárskym a spoločenským úžitkom lesa, ako aj o tom, ako sa môžu občania a občianky mesta a okolitých obcí aktívne zapojiť do ochrany hodnôt lesa.

Hostia:
Jozef Jankov – hlavný inžinier Mestských lesov Banská Bystrica
Matej Dobšovič – riaditeľ Mestských lesov Bratislava
Miroslava Plassmann – riaditeľka Svetového fondu na ochranu prírody (WWF)
Jiří Pěč – Oblastná organizácia cestovného ruchu Stredné Slovensko
Moderátorka: Csilla Droppová

Diskusia sa uskutoční v stredu 23. septembra 2020 od 18:00 do 20:00 v banskobystrickom Centre nezávislej kultúry – Záhrada.

Účasť na diskusii je zdarma, avšak z dôvodu kapacitných obmedzení je potrebná bezplatná registrácia. Potvrďte, prosím, svoju účasť vyplnením dotazníka TU.

Návštevníci svojou účasťou potvrdzujú, že boli oboznámení s aktuálnou epidemiologickou situáciou COVID-19 a podujatia sa zúčastňujú na vlastné riziko. V záujme predchádzania nákazy sa zaväzujú, že budú dodržiavať hygienické nariadenia a podujatia sa nezúčastnia pri výskyte príznakov ochorenia alebo po kontakte s potenciálne nakazenou osobou. Viac k aktuálnej situácii na Slovensku: https://korona.gov.sk/

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina