aktuality

TON se po letech stěhuje. Na imm cologne se představí v hale 2.2

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

TON Leaf GDA mLetošní nábytkářskou sezónu odstartuje veletrh imm cologne v Kolíně nad Rýnem v termínu 16. – 22.1. společně s veletrhem kuchyní LivingKitchen. Organizátoři očekávají účast asi 1200 vystavovatelů z 50 zemí, kteří zde představí více než 100 000 kusů nábytku a jiných zařizovacích předmětů. Asi třetina z nich zde bude představena poprvé.

Novinky se ale netýkají jen vystavených předmětů. Pravidelní návštěvníci veletrhu, kteří byli po dlouhé roky zvyklí vídat stánek společnosti TON z Bystřice pod Hostýnem v hale 11.1, ho tentokrát na svém místě nenajdou. Společnost TON sice ani na letošním veletrhu v Kolíně nad Rýnem chybět nebude, avšak po letech se stěhuje ze svého „ustáleného“ místa v hale 11.1 do haly 2.2 mezi mladé designéry a designérská studia. Bude zde prezentovat jak své poslední designové novinky, tak i tradiční modely.

„Letos sice nevezeme na imm žádný nový produkt, nicméně poprvé ukážeme na německém veletrhu produktovou řadu Leaf. Ta během podzimu zabodovala ve dvou soutěžích, pořádaných Německou radou pro design,“ řekl marketingový ředitel společnosti TON Jan Juza. Konkrétně se jedná o tituly German Design Award 2017 Winner a Iconic Awards 2017: Interior Innovation Selection.

TON Split2mKromě vlastního stánku se TON představí také v rámci expozice Pure Editions 2017, kterou pro Koelnmesse organizuje Stylepark. Jejím hlavním tématem bude textil. „Právě toto téma nás inspirovalo ke zpracování objektu s lounge křeslem Split. Inovativní produkt designéra Arika Levyho je naším prvním čalouněným křeslem, za které jsme v loňském roce získali ocenění Red Dot,“ dodal Jan Juza. Instalaci, která bude také umístěna v hale 2.2, navrhlo studio deFORM designérů Jakuba Pollága a Václava Mlynáře.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina