archív aktualít rok 2015

Zkouška na certifikát Projektant pasivních domů (CPHD)

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

CPD kurzy1Rozšiřte si svoji kvalifikaci a staňte se mezinárodně uznávaným certifikovaným projektantem pasivních domů! Zkoušku organizuje Centrum pasivního domu dne 28. 3. 2015 v Praze.

Certifikace nazvaná Certifikovaný projektant pasivních domů / Certifikovaný poradce pro pasivní domy vyvinul Passivhaus Institut v Darmstadtu, aby jednotlivcům umožnil prokázat svou kvalifikaci v oblasti pasivních domů.

Účastníci kurzu se mohou po úspěšném absolvování zkoušky stát držiteli certifikátu pro návrh pasivních domů (Certified Passive House Designer). Potřeba certifikace vznikla s ohledem na rostoucí zájem o pasivní domy, který může být uspokojen jen zkušenými a kvalifikovanými projektanty. Držitelé certifikátu jsou zapsáni do databáze projektantů pasivních domů (česká verze).

Zkušební otázky připravuje Passivhaus Institut Darmstadt a jsou přeloženy do češtiny. Délka písemné zkoušky jsou tři hodiny a řídí se dle platného Zkušebního řádu. Vědomostní požadavky na uchazeče naleznete v seznamu Cílů výuky.

Podrobné informace včetně přihlášky naleznete ZDE.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina