archív aktualít rok 2013

Zvýhodněné úvěry v Jihočeském kraji

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

cmzrbankaČeskomoravská záruční a rozvojová banka, a. s., obnovila s účinností od 15. 3. 2013 příjem žádostí o zvýhodněné regionální úvěry pro malé podnikatele a obce v Jihočeském kraji.

Podnikatelé s méně než 50 zaměstnanci registrovaní jako poplatníci daně z příjmu na finančním úřadě a disponující oprávněním k podnikání na území České republiky odpovídajícímu podporované ekonomické činnosti mohou získat zvýhodněný regionální úvěr ve výši až 1 mil. Kč, začínající podnikatelé až 500 tis. Kč, se splatností až 6 let a pevnou úrokovou sazbou 4 % p. a. Úvěr může být použit na pořízení investic či nákup zásob pro podnikatelskou činnost v průmyslu, stavebnictví, velkoobchodu a maloobchodu, ubytování, stravování a řadě dalších činností.

Obce na území Jihočeského kraje mohou získat zvýhodněný regionální úvěr ve výši až 2 mil. Kč se splatností maximálně 10 let a pevnou úrokovou sazbou po celou dobu splácení úvěru. Úvěr je určen pro nepodnikatelské projekty a může být vynaložen na pořízení nebo rekonstrukci dlouhodobého majetku, nákup pozemků a zpracování související projektové dokumentace.

Veškeré informace včetně formuláře žádosti o regionální úvěr jsou uvedeny na www.cmzrb.cz.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina