archív aktualít rok 2012

PRAGOLIGNA opět na Výstavišti v Praze Holešovicích, ale v novém termínu!

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Logo_PRAGOLIGNANa základě ohlasů a ve snaze vyhovět požadavkům vystavovatelů, byl stanoven nový termín veletrhu. Proto se PRAGOLIGNA 2012 letos uskuteční již v říjnu, 18. – 20. 10. 2012, tradičně na Výstavišti v Praze – Holešovicích.

Mezinárodní kontraktační a prodejní veletrh strojů, nástrojů, zařízení a materiálů pro dřevozpracující průmysl PRAGOLIGNA, pořádaný společností Incheba Praha s.r.o. na Výstavišti v Holešovicích, se od roku 2005 na přání vystavovatelů koná ve dvouletém cyklu. Představuje vše podstatné od prvotního zpracování dřeva až po finální podobu výrobků. Firmy v Praze prezentují rozsáhlé spektrum zařízení a výrobků, nejnovější výrobní postupy a moderní technologie z oboru. „Veletrh PRAGOLIGNA patří k prestižním akcím z oboru dřevoobrábění, na níž nesmí chybět žádná významná firma z oboru. Vždyť právě dřevo se v posledních letech stává komoditou, která nalézá stále širší uplatnění jako ekologická surovina,“ uvádí mj. organizátor na nových webových stránkách veletrhu www.pragoligna.cz.

Pragoligna2010Tradičním zaměřením veletrhu PRAGOLIGNA je a bude prezentace dřevozpracujících a dřevoobráběcích strojů od předních výrobců a dodavatelů. Přesto je dalším cílem veletrhu poskytovat také širší nabídku aktuálně reflektující současné požadavky na zpracování, obrábění dřeva a výrobu nábytku.

V rámci veletrhu proto návštěvníci uvidí také dodavatele strojů a řešení pro zpracování dřevního odpadu a jeho využití, které je v dnešní době čím dál více aktuální jak z důvodů ekonomických tak z důvodu ochrany životního prostředí. V neposlední řadě se nově představí také dodavatelé komponentů pro nábytkářský průmysl.

Letošní PRAGOLIGNA jistě zaujme také nabídkou doprovodných programů, obohacenou o nová témata:

  • zpracování a využití dřevního odpadu z výroby
  • současný design a trendy ve výrobě nábytku
  • nové materiály a technologie v nábytkářství
  • prodej a propagace v dnešní době

Doprovodný program je tvořen ve spolupráci s odbornými partnery a oborovými organizacemi.

Veletrh PRAGOLIGNA 2012 opět doplní specializovaná sekce TOOLTEC, kde se budou prezentovat stroje, nástroje, nářadí a materiály pro obrábění kovů, pro úpravu dřeva a plastických hmot, elektrické nářadí, pneumatické nářadí, nástroje a nářadí pro stavební profese i další řemesla.

Hlavním mediálním partnerem veletrhu je DŘEVAŘSKÝ MAGAZÍN a jeho odborný internetový portál www.drevmag.com. Průběžně bude informovat o novinkách, které pořadatelé připravují.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina