archív aktualít rok 2011

Démos otevřel nové prodejní centrum v Sokolnicích

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Demos1Slavnostním přestřižením pásky byl zahájen „oficiální“ provoz nové vzorkovny a prodejního skladu společnost Démos trade v Sokolnicích u Brna. Slavnostní otevření proběhlo ve středu 23. listopadu 2011 za účasti zástupců státní správy, managementu společnosti, známých osobností a pozvaných hostů z řad zákazníků. O zábavu se postarali např. členové divadla Husa na provázku, divadla Bolka Polívky nebo imitátor Elvise Presleyho V. Lichnovský.

Do nově zbudované pobočky v Sokolnicích se firma přestěhovala z již nevyhovujících prostor v Brně – Židenicích. „Především kvůli navyšujícímu se počtu zákazníků a zvyšování nabídky jsme se rozhodli postavit zcela nový moderní areál se vzorkovnou a s největším skladem plošných materiálů v republice,“ prohlásil Ondřej Lička, marketingový ředitel společnosti Démos trade.

V prodejním centru, které ve zkušebním provozu začalo fungovat již od června letošního roku, najdou široký sortiment materiálů, kování a komponentů pro výrobu nábytku a kuchyní nejen truhláři a nábytkářské firmy, ale také jejich zákazníci. Mohou si zde prohlédnout i trendové materiály, které v obchodech běžně nejsou k vidění, nebo si zkusit navrhnout vlastní interiér.
.
Demos2
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina