aktuality

Pripravujú koncepciu výstav dizajnu pre rok 2017

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

SCD1mRozšírený výstavný priestor informačného centra dizajnérov SATELIT v Hurbanových kasárňach v Bratislave priťahuje tvorcov produktového a komunikačného dizajnu na prezentáciu formou výstavy. Slovenské centrum dizajnu už konkretizuje záujem dizajnérov pre organizovanie výstav v roku 2017.

Dizajnéri, dizajnové štúdiá, odborné školy a kurátori môžu reagovať na výzvu SCD a prihlásiť záujemcov na prezentáciu dizajnérskej tvorby. Výzva vystavovať je termínovaná od 27. júla a platí až do 15. septembra 2016. Pre výrazný záujem zaradia do výstavného programu na rok 2017 prednostne výstavy viacerých autorov a až potom prídu na rad monografické prezentácie. Prihlášky možno adresovať cez mailový kontakt satelit@scd.sk. O prijatí projektov rozhodne odborná komisia.

Výstavný priestor je situovaný na prízemie, alebo do rekonštruovaného podkrovia. SCD poskytne priestor a základné technické vybavenie. Výzva je orientovaná na profesionálnych dizajnérov zo Slovenska a zo zahraničia. K žiadosti treba priložiť:

       Popis projektu

       Životopis alebo portfólio žiadateľa

       Požiadavky na technické zabezpečenie

       Portfólio alebo obrazové doplnenie predkladaného projektu

Foto: Priestor pre dizajnérske prezentácie v informačnom centre Satelit v Bratislave – v centre Starého mesta

SCD2

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina