aktuality

Firma AHORN CZ otevřela dveře veřejnosti

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Koncem května uspořádala firma AHORN CZ, výrobce lamelových roštů, matrací a postelí, již druhý ročník dne otevřených dveří. Do sídla firmy ve Vlkoši u Kyjova zavítaly stovky lidí z řad široké veřejnosti.

Návštěvníci měli možnost prohlédnout si administrativní a výrobní části budovy. Prohlídky probíhaly po skupinách každých 15 minut. V rámci exkurze byl návštěvníkům předveden proces výroby matrací a roštů. Účastníky zaujala mimo jiné ukázka vlastních testovacích zařízení a technologií, kde se ověřuje kvalita materiálů a výrobků.

Areál firmy se v tento den proměnil v zábavní zónu se zajímavým programem pro děti i dospělé. Pro ty nejmenší zde byl skákací hrad, malování na obličej a soutěžní stanoviště s pestrými úkoly. Dospělí měli možnost vyzkoušet si montáž roštu v soutěžním klání a na vlastní kůži poznat, co výroba obnáší.

Tradice výroby lamelových roštů se ve firmě AHORN rozvíjí již 23 let. AHORN je vůbec jedním z prvních a současně největším a nejznámějším výrobcem lamelových roštů na domácím trhu. Společnost začínala jako drobná živnost doma v garáži a postupně se vypracovala na firmu střední velikosti o 115 zaměstnancích s roční produkcí 180 000 ks roštů. V průběhu let firma rozšířila své výrobní portfolio také o vlastní výrobu matrací a postelí. Dnes tak nabízí kompletní řešení pro „zdravý spánek“.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina