aktuality

13. ročník soutěže Rodinná firma roku AMSP ČR spuštěn!

Ilustrační foto
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Jste rodinná firma? Pokud ano, tak neváhejte a přihlaste se do soutěže Rodinná firma roku AMSP ČR 2024! 13. ročník byl spuštěn!

Soutěž Rodinná firma roku AMSP ČR hledá inspirativní příběhy rodinných firem, které úspěšně překonaly mnohá úskalí v podnikání, zakládají si na dobrém jménu, čestném jednání a tradici firmy, kterou zamýšlejí zachovat prostřednictvím svých následníků i pro další generace.

Do 15. září 2024 můžete nominovat svou či vám sympatickou rodinnou firmu do soutěže Rodinná firma roku AMSP ČR. Soutěž pořádá již třináctým rokem Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) s cílem ocenit, podpořit a motivovat firmy v rodinném podnikání. Soutěží se o hodnotné ceny v kategoriích Malé firmy (firmy do 50 zaměstnanců s obratem do 10 mil. EUR) a Střední firmy (firmy do 250 zaměstnanců s obratem do 50 mil. EUR).

K podání nominace stačí vyplnit v jednoduchém formuláři 3 základní údaje:

  • název nominované firmy,
  • IČO nominované firmy a
  • krátké zdůvodnění nominace.

AMSP ČR bude následně nominované firmy kontaktovat a požádá je o vyplnění několika doplňujících údajů nutných k oficiálnímu uzavření nominace.

Vítěze čekají zajímavé ceny, které budou rozdány u příležitosti slavnostního vyhlášení výsledků soutěže na Dni podnikatelů ČR dne 7. 11. 2024 v pražském hotelu Ambassador Zlatá Husa.

REGISTRACE ZDE

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina