aktuality výstavy

Medzinárodný veľtrh Nábytok a Bývanie 2024 v Nitre

NaB23-vstup
32. ročník medzinárodného veľtrhu Nábytok a Bývanie otvorí brány výstaviska Agrokomplex v Nitre od 24. do 28. apríla 2024. Foto: archív Agrokomplex
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Od 24. do 28. apríla 2024 sa na výstavisku Agrokomplex v Nitre uskutoční 32. ročník medzinárodného veľtrhu nábytku, bytových doplnkov, dizajnu a architektúry Nábytok a Bývanie 2024 so širokou ponukou kvalitného nábytku a interiérových doplnkov.

Organizátori očakávajú viac ako 400 vystavovateľov a predajcov, ktorí obsadia pavilóny M1, M2, M3, M4, M5, F, A, B, C a G. Na voľnej ploche E sa bude súbežne prezentovať 26. ročník medzinárodnej predajnej výstavy pre záhradkárov GARDENIA 2024.

Neodmysliteľnou súčasťou veľtrhu Nábytok a Bývanie je prehliadka Fórum dizajnu, ktorej 25. ročník pripravilo Slovenské centrum dizajnu s partnerskými školami – Vysokou školou výtvarných umení, Fakultou architektúry a dizajnu Slovenskej technickej univerzity, Drevárskou fakultou Technickej univerzity vo Zvolene a Fakultou umení Technickej univerzity v Košiciach – v pavilóne M3. Študenti uvedených škôl predstavia svoje práce pri uplatnení trvalo udržateľného dizajnu s využitím nových technológií a materiálov.

Príďte navštíviť stánok ZSD SR v pavilóne M5

Zväz spracovateľov dreva SR (ZSD SR) prináša prezentáciu slovenských výrobcov nábytku pre spokojnosť a pohodlie spotrebiteľom pod hlavičkou kampane, ktorú odštartoval pred rokom práve v Nitre: Hrdý nábytok zo Slovenska! Jej súčasťou bude aj informácia, prečo je dôležité, dobré a predovšetkým výhodné kupovať nábytok od slovenských výrobcov.

Prečo kúpiť slovenský výrobok?

  • spoľahlivý výrobca
  • overená kvalita
  • tovar za dostupnú cenu
  • priama komunikácia s výrobcom
  • záruka pre spotrebiteľa
  • konzultácia so spotrebiteľom
  • odborné poradenstvo
  • podpora slovenských výrobcov

Nielen takýmto spôsobom chce ZSD SR naplniť svoju úlohu odborného garanta a spoluorganizátora najväčšieho spotrebiteľského veľtrhu nábytku pre bývanie v širšom regióne Slovenska, Poľska, Maďarska i Českej republiky. V odbornej hodnotiteľskej komisii má ZSD SR tradične svoje zastúpenie, tentoraz je to mladá krv, Michal Zajko z firmy IDONA, spol. s r.o., Bánovce nad Bebravou.

Po roku opäť nájdete stánok ZSD SR – ktorého súčasťou je aj prezentácia stredných odborných škôl s drevárskymi odbormi a výstava ôsmich cien, ktoré venovali členovia ZSD SR do tzv. spotrebiteľskej tomboly a vyhrať ju môže každý, kto si kúpi platnú vstupenku na veľtrh – v prestížnom pavilóne M5, v ktorom sa sústreďujú aj členovia ZSD SR a nositelia značky „Hrdý nábytok zo Slovenska“.

Pravidelnou aktivitou ZSD SR je aj čoraz väčšej obľube sa tešiaca prezentácia súťaže Drevostavba roka 2023, kde sa 14 moderných drevostavieb od členských spoločností ZSD SR, ktoré sme podrobnejšie predstavili TU, uchádza o pozornosť a priazeň nielen odbornej poroty, ale i laickej verejnosti. Tá môže na hlasovacích lístkoch prejaviť svoj vkus a zapojiť sa hlasovaním do súťaže o vecné ceny.

S nemalým záujmom, predovšetkým vysokoškolákov, sa stretáva aj diskusné fórum ZSD SR, ktoré sa uskutoční tradične v dizajnérskom pavilóne M3 vo štvrtok 25. 4. 2024 od 13:00 hod. a jeho témou bude nielen debata o moderných drevostavbách a hrdom nábytku v nich, ale aj vyhodnotenie spomínanej súťaže o najkrajšiu a najlepšiu Drevostavbu roka 2023 odbornou porotou.

Veľtrh Nábytok a Bývanie je pre návštevníkov otvorený každý deň od 9:30 do 18:00 (v nedeľu 28.4. do 17:00).

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina