aktuality

Po prázdninách opět startují online semináře WOOD CAMP

Logistické centrum Marstetten. Foto: Agrop Nova a.s.
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Od září opět startují online semináře v rámci projektu Asociace dodavatelů montovaných domů WOOD CAMP. Semináře jsou určeny projektantům, architektům, stavebním dozorům a TDS a jsou obsahově zaměřeny na téma, jak se pustit do navrhování a projektování dřevostaveb.

Již 5.9. (úterý) od 15:00 do 16:00 proběhne na platformě Google Meet online seminář Workflow BIMTech o propojení BIMTech Tools a WoodBase – aneb jak snadno a efektivně navrhovat moderní dřevostavby. Ucelený set nástrojů od projekce po výrobu v BIM.

Online seminář s názvem Zkušenosti s návrhem a realizací největší dřevěné skladovací haly v Evropě si můžete vyslechnout v úterý 26.9. od 15:00 do 16:00. První dřevostavba svého druhu ve Švýcarsku je zároveň největším logistickým centrem postaveným ze dřeva v Evropě. Tato unikátní hala s téměř hektarovou plochou, kancelářemi a parkovištěm na střeše, uvázala téměř 3 500 tun CO2. Stoprocentně dřevěná konstrukce má v sobě integrovanou ocel pouze na ty nejnutnější spoje a je přehlídkou velmi specifických konstrukčních detailů. Dřevostavba je dimenzovaná na REI 60 s protipožárním sprinklerovým systémem. Celá stavba trvala 34 týdnů, a to od prvních zemních prací až po uvedení do provozu. Hala byla realizována postupně – na jedné straně se odkrývala ornice a vylívaly betony a na straně druhé už se finišovalo s fasádou. Toto řešení postupně a plynule vytížilo všechny zaangažované profese.

Zdroj: ADMD

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina