aktuality

Webinář Nábytkářský průmysl a interiéry

Webinar_CT2
Udržitelné materiály, dřevo, mramor na imm cologne 2020. Foto: Ing. Helena Prokopová
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest pořádá v úterý 13. 4. 2021 od 10 hodin první ze série bezplatných webinářů k udržitelnému podnikání: „Nábytkářský průmysl a interiéry“.

Během této akce, která je součástí čtyřdílného cyklu webinářů Trendy udržitelného podnikání malých a středních podniků, budou mít účastnici možnost získat informace a zeptat se 4 řečníků z tohoto oboru na současné trendy, návrhy na zlepšení a inovace ve výrobních procesech směrem k cirkulárním principům. Řečníky CzechInvest vybíral z řad právě malých a středních podniků, aby mohli být dobrou inspirací pro ty, kteří o změně svého fungování tímto směrem uvažují.

Na jednotlivých webinářích zástupci CzechInvestu společně s partnery, kterými jsou společnosti matériO Prague, INCIEN a CIRAA představí principy udržitelnosti a jejich možnosti uplatnění. Každé setkání zakončí úspěšný příklad z praxe.

„Uplatnění principů udržitelnosti v podnikání jde ruku v ruce s globálními trendy a měnící se legislativou i preferencemi zákazníků. Chceme firmám otevírat nové možnosti, jak inovovat procesy, výrobky a služby odpovědně, s ohledem na cenu, životní prostředí a celou společnost,“ říká ředitelka regionální kanceláře v Jihlavě Ing. Adéla Lánová, garantka tématu cirkulární ekonomiky za regionální kanceláře CzechInvestu.

Bezplatná registrace ZDE.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina