archív aktualít rok 2011

Obytné interiéry budou mít v lednu svoji premiéru

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

LivingInteriors1V rámci blížícího se mezinárodního nábytkářského veletrhu imm cologne, který proběhne ve dnech 16.–22.1.2012 v Kolíně nad Rýnem, se v premiéře představí nový projekt, kterým je mezinárodní výstava pro vybavování interiérů LivingInteriors. Akce by se podle sdělení organizátorů měla konat souběžně s IMM pravidelně každý sudý rok. Měla by se tak střídat s výstavou LivingKitchen zaměřenou na kuchyně, která měla svoji premiéru letos v lednu.

Výstava LivingInteriors, která představí různorodou směsici světů interiérového designu od koupelen, podlah, dekorací a obložení stěn až po osvětlení, je podle slov organizátorů dalším krokem ve vývoji IMM coby komplexního veletrhu interiérového designu.

LivingInteriors bude umístěna v hale 4.2 a bude koncepčně řešena podobně, jako byly letošní „kuchyně“, tzn. formou zařízených a vybavených „pokojů“. Pro návštěvníky organizátoři připravili také zajímavý doprovodný program, zaměřený např. na aktuální téma: Koupelny a wellness – soukromé lázně, Perfektní souhra – podlahové krytiny, tapety a osvětlení nebo Informace a zábava – přednášky a zprávy odborníků o nejnovějších trendech a inovacích v interiérovém designu.

LivingInteriors2Vedle této nové výstavy na návštěvníky veletrhu IMM čeká řada dalších „osvědčených“ prezentací, jako je např. [D3] Design talents, představující především mladé talentované designéry a jejich práce, Pure Village – výstava zaměřená hlavně na moderní design výrobků a interiérů atd.

Pro úplnost informací ještě doplňujeme několik faktů: V roce 2011 se na veletrhu IMM (včetně výstavy LivingKitchen) prezentovalo 1213 vystavovatelů na ploše 277 000 m2 v 17 halách a navštívilo ho cca 138 000 návštěvníků (39 % ze zahraničí, ze 128 zemí).

Podrobnější informace o veletrhu imm cologne a o souběžné výstavě LivingInteriors jsou zájemcům k dispozici na webových stránkách www.imm-cologne.de a www.livinginteriors-cologne.de.
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina