aktuality

Prosincový den otevřených dveří na LDF MENDELU

Mendelu
Mendelova univerzita v Brně
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

V pátek 8. prosince 2023 proběhne na všech ústavech Lesnické a dřevařské fakulty MENDELU den otevřených dveří s bohatým programem plným ukázek.

Den otevřených dveří začíná v 9:00 a trvá do 14:00. Co vás v průběhu pěti hodin čeká?

Potkáte se s našimi vyučujícími, kteří vám ukážou učebny, zajímavé pokusy, exponáty a můžete se jich zeptat na vše, co vás zajímá jak ohledně studia, tak i praxí.

Těší se na vás i naši ambasadoři pro jednotlivé studijní programy. Proberte s nimi jak studium, konkrétní předměty, tak i studentský život na LDF!

Určitě byste neměli zmeškat setkání s naší studijní referentkou pro přijímací řízení. Vybrat si můžete ze dvou časů, a to buď v 10:30, nebo v 12:00; učebna B02, 1. NP. Dozvíte se zásadní informace týkající se jak přijímacího řízení, tak prvního roku studia na LDF MENDELU.

Trasu, kam se v rámci fakulty vydáte, si určíte sami podle svých zájmů. Vybavíme vás mapkou a seznamem stanovišť. Na strategických místech budou připraveni zkušení studenti, kteří vám rádi poradí a navigují vás.

Naši studenti jsou hodně akční. Na fakultě funguje Spolek posluchačů LDF a ten má pod sebou několik sekcí. Nepřeslechnete naše trubače a nepřehlédnete sokolníky s jejich dravci.

Potkáme se v prosinci, takže teplý nealkoholický punč přijde vhod.

Podrobný program akce najdete ZDE.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina