aktuality

Nedaleko Zlína si mohou zájemci vyzkoušet dřevěnou saunu v přírodě

Budka v provedení sauna se nachází nedaleko Zlína
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Zlínská společnost What a Hut se zabývá navrhováním, projektováním a realizací menších dřevěných rekreačních objektů z CLT panelů. Ve svém portfoliu má např. multifunkční objekt o půdorysu 4 m2, který může sloužit jako sauna, kancelář, dílna či dětská skrýš. Budka, jak se objekt nazývá, se skládá ze šesti smrkových biodesek, jejichž „odřezky“ firma dále používá pro vybavení interiéru. Slouží jako saunové lavice, police v dílně či stůl zahradní kanceláře.

První Budka v provedení sauna se nachází nedaleko Zlína a je určena všem milovníkům saunování. „V procesu navrhování jsme se zaměřili primárně na jeho jednoduchost a funkčnost. Signifikantním prvkem se stala perforovaná stěna, která zajistí intimitu a zároveň dostatek pronikajícího světla z exteriéru,“ uvádí Adéla Bačová, designérka produktu.

Primární myšlenkou vzniku dřevěné Budky byla multifunkčnost a jednoduchost. „Chtěli jsme vytvořit objekt, který splní všechny aktuální potřeby majitele. Pokud se požadavky na prostor v průběhu času změní, může se jednoduše upravit i funkce celého objektu,“ dodává Adéla Bačová.

Budka v provedení sauna nacházející se nedaleko Zlína je otevřená každému, kdo si ji chce před koupí vyzkoušet nebo si jen užít saunování v přírodě. „Chceme vytvořit komunitní místo, kde si návštěvníci budou moci mimo nerušeného saunování připravit také dobré jídlo na ohni nebo vést hluboké konverzace se svými blízkými. Věříme, že si všechny činnosti užijí návštěvníci o to více v nerušeném prostředí, na úplné samotě,“ doplňuje Lenka Sršňová, marketingová ředitelka společnosti.

Rezervační systém

Budka se skládá ze šesti smrkových biodesek, jejichž „odřezky“ firma dále používá pro vybavení interiéru
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina