výstavy

Veletrhy Střechy Praha, Solar Praha a Řemeslo Praha 2022 – naživo a ve změněném termínu

Vystavy_StrechyPraha
Ilustrační foto
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

23. ročník veletrhu Střechy Praha, který se vzhledem k aktuální pandemické situaci uskuteční v novém termínu 3. – 5. 3. 2022 (místo původně plánovaného 10. – 12. 2.) na výstavišti v Praze Letňanech, nabídne mnoho aktuálních témat. V souběhu se uskuteční veletrhy Solar Praha, Řemeslo Praha a Festival dřeva a nářadí.

Řada vystavovatelů již avizovala představení novinek ve větší míře než kdykoli jindy, což je vynikající zpráva pro odborníky i širokou veřejnost.

Zvýrazněnými tématy nadcházejícího ročníku jsou například zelené střechy, zadržování dešťové vody, fotovoltaika v kombinaci s akumulací energie či digitalizace napříč oborem. Těšit se můžete na novinky z oblasti zaměřování a 3D modelování střech, řešení pro detekci zatékání střech, mnohé další aplikace a také špičkové digitalizované nástroje a nářadí. Většina z nich bude prezentována v rámci Festivalu dřeva a nářadí, který je již potřetí nedílnou součástí veletrhu.

Speciální technologie budou k vidění například na stánku společnosti Mafell nebo Sema, které chystají atraktivní praktické ukázky s jejich špičkovými stroji, nářadím a software. Součástí festivalu bude Zóna pro tesaře a též zajímavé workshopy. Připravují se diskusní setkání s osobnostmi z oboru. Zájemci mohou vyhrát pěkné ceny v soutěžích zručnosti a zkrátka nepřijdou ani nejmenší návštěvníci, pro které jsou nachystány zábavné hry. Největším lákadlem pro všechny bude jistě široký výběr nářadí a nástrojů různých značek.

Komplexní veletržní nabídku materiálů pro stavbu a renovaci střech doplní bohatý doprovodný program přednášek, praktických ukázek a soutěží. Proběhne tradiční konference Izolace, tentokrát s nosným tématem „Konstrukční detaily v obálce staveb aneb na složitosti nezáleží“.

Problematikou dešťové vody a zelených střech se bude zabývat Fórum „Modrozelená infrastruktura“, které na druhý veletržní den připravujeme ve spolupráci s Českou komorou autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě. K dispozici budou bezplatná poradenská centra pro všechny oblasti výstavby.

Těšíme se na živé setkání s Vámi na výstavišti!

Čestnou vstupenku pro bezplatný vstup na veletrhy Střechy Praha, Solar Praha a Řemeslo Praha 2022 najdete ZDE. Vstupenka je platná i s původním termínem.

www.strechy-praha.cz

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina