materiály

Hrany k novým povrchům Swiss Krono? Dostupné u firmy Ostermann!

Ostermann
Firma Ostermann má vhodné hrany k nové kolekci Swiss Krono „One World Collection 2020“. Obzvláště hrdí jsou odborníci z firmy Ostermann na hrany Craft Oak Anthracite, Craft Oak Vanilla a Craft Oak Brown. Foto: archiv Ostermann
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Je tu nová kolekce Swiss Krono „One World Collection 2020“. Ta obsahuje 223 různých uni, dřevěných a designových povrchů. Novinky byly rozděleny do čtyř stylových světů. Vhodné hrany k nové kolekci najdete ve firmě Ostermann.

Mezi celkem 223 povrchy z nové kolekce „One World Collection 2020“ je 7 uni, 22 dřevodekorů a 18 designových dekorů. Uni okouzlují svým hedvábně matným půvabem. U dřevodekorů byl zvláštní důraz kladen na realistický vzhled. Mezi nimi je vedle mnoha dubových dekorů také nápadně mnoho novinek z jasanu a lípy. U dekorů z řady Fantazie upoutá pozornost kombinace dřeva s kovovými či grafickými prvky. V nabídce jsou ale také nové reprodukce kovů a kamene. Pro usnadnění výběru a kombinování povrchů byly novinky přiřazeny vždy ke čtyřem různým designovým trendům.

Trend 1: Warm Craft
U trendu nazvaného „Warm Craft“ je důraz kladen na zážitek z doteku a na přirozený vzhled povrchu. Díky ABS hranám od firmy Ostermann, jako je reprodukce „Walnut Gold“ s přirozeným vzhledem ořechového dřeva, hrana „Metalwood Black“ navozující dojem kovového materiálu nebo hedvábně matná hrana UNI „Pistachio Green“, jsou ve firmě Ostermann k dispozici vhodné hrany pro konkrétní realizace.

Trend 2: Urban Agility
Trend „Urban Agility“ definuje Swiss Krono jako prolínání pracovního a životního prostoru. U povrchů se to odráží v kombinaci rustikálně působících dřevin s moderními reprodukcemi betonu a kamene. Rustikální prvky jsou dokonale zpracovány u hran Ostermann „Rustic Chestnut White“ nebo „Elm Grey“. Dekory betonu a kamene najdete například na nových hranách „Gobi Terra“ nebo „Anthracite Concrete struktura kamene“.

Trend 3: Cozy Bohemian
Třetí designový trend identifikovaný kolekcí Swiss Krono nese název „Cozy Bohemian“. Ten je symbolem smyslnosti a blaženosti a vrství v sobě klasické dubové dekory s orientálními vzory. Tady jsou specialisté na hrany obzvláště hrdí na vhodné hrany. Například u hran „Craft Oak“, které jsou k dispozici ve třech různých odstínech dřeva, se tak odborníkům podařilo vytvořit i na nábytkové hraně dokonalou reprodukci decentní vrstvy dřevodekoru a orientálního vzoru.

Trend 4: Healthy Nordic
Milovníci severského stylu najdou své oblíbené povrchy pod trendem nazvaným „Healthy Nordic“. Přirozené dekory lípy a dubu jsou u nich kombinovány mimo jiné s reprodukcemi, které vzhledem připomínají kov titan. Vhodné světlé hrany s dřevodekorem najdeme například pod názvem „Lime Cream“ nebo „Lime White“. Pro kombinaci s kovovým vzhledem doporučují odborníci z firmy Ostermann hranu „Ušlechtilá ocel bronz“.

Nábytkové hrany – just in time
Ať už pastelové uni, realistické dřevodekory anebo designové dekory – vhodné hrany k novým povrchům najdete u firmy Ostermann rychle a spolehlivě v libovolné šířce do 100 mm. Na přání jsou k dispozici hrany též s narážecím perem, vrstvou tavného lepidla nebo funkční vrstvou pro nulovou spáru. Zboží objednané do 16 hodin, které máme skladem, opouští náš závod ještě ten samý den. Kromě hran ke kolekci Swiss Krono najdete u firmy Ostermann samozřejmě i vhodné hrany k povrchům od více než 70 různých dodavatelů desek z celé Evropy.

Bližší informace o nových hranách najdete po zadání „Highlights072020“ na webové stránce firmy Ostermann www.ostermann.eu.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina