aktuality

Od augusta má výstavisko Agrokomplex nového riaditeľa

Ing. Róbert Kanás, nový riaditeľ štátneho podniku Agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO v Nitre. Foto: archív MPRV SR
Ing. Róbert Kanás, nový riaditeľ štátneho podniku Agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO v Nitre. Foto: archív MPRV SR
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Tohtoročné smerovanie štátneho podniku Agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO v Nitre prerušila pandémia koronavírusu s tým, že všetky výstavné podujatia boli od marca zrušené alebo presunuté do náhradného termínu. Po odvolaní predchádzajúceho riaditeľa Ing. Miroslava Borsuka poveril nový minister pôdohospodárstva SR Ing. Ján Mičovský, CSc. vedením výstavníctva Ing. Máriu Balkovú. Túto prípravnú fázu vykonávala od 11. 5. 2020, následne bolo vypísané výberové konanie na nového riaditeľa š.p. Agrokomplex.

Prvé kolo výberového konania 9. 7. 2020 malo 13 uchádzačov, z nich postup do 2. kola získal iba Ing. Róbert Kanás. Osvedčil sa aj v 2. kole, keď dostal 109 bodov na základe písomných testov, predloženia koncepcie výstav, riešenia situácie krízových stavov, spolupráce s mestom pre pokračovanie využívania areálu na oddychové podujatia. Splnil tak očakávania rezortu, keď v oboch kolách získal 162 bodov z celkového počtu 195 bodov.

Výsledok výberového konania oznámili 20. 7. 2020 s tým, že nový riaditeľ prevezme vedenie štátneho podniku Agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO v Nitre od 1. 8. 2020.

Ing. Róbert Kanás je absolventom Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre. Pôsobil vo vrcholových riadiacich postoch vo finančnom sektore, má skúsenosti s vedením pracovného tímu v oblasti krízového manažmentu a organizovania výstav.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina