aktuality

DREVODOM ORAVA sprístupnil svoj expozičný dom v areáli firmy

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Koncom septembra sa v jednej z najprestížnejších drevostavbárskych firiem na Slovensku, DREVODOM ORAVA, s.r.o. v Podbieli na Orave, rozhodli sprístupniť nový prírastok v areáli spoločnosti. Jednopodlažná drevostavba, ktorá sa dá postaviť v niekoľkých moduloch (podľa želania zákazníka) na úžitkovej ploche 90 m2 v cene od 66 tisíc €, sprostredkuje, takpovediac, „naživo“ pre každého zákazníka pocit z pobytu, výhody konštrukcie i finančnú dostupnosť príbytku, ktorý môže byť hotový a obývateľný za 4 mesiace od začiatku výstavby.

Ako nám potvrdili konatelia firmy, Ing. Ján Sitek a Vladimír Krížo, iniciátorom myšlienky boli samotní zákazníci, ktorí sa o ich realizácie zaujímali. A tak sa popri hlavnej činnosti, ktorou je projekcia, výroba a stavba zrubových i stĺpikových, panelových domov rozhodli postaviť – takpovediac vo voľnom čase – referenčný dom, v ktorom umiestnia aj časť svojich zamestnancov – obchodníkov, aby tak dokázali svoju úspešnosť a kvalitu produktov.

Vo svojich panelových konštrukciách používajú okrem dreva aj kvalitné izolácie – buď minerálnu vatu alebo sypaný korok. Zákazníkom poskytujú nielen odborné poradenstvo a konzultáciu, ale aj kompletný sprievod procesom výstavby – od projektu, architektonického návrhu, 3D-prehliadky budúceho domu až po výstavu a starostlivosť aj po skončení stavby.

Aj vďaka tomu a vďaka kvalitnej spolupráci s nemeckým odberateľom dokázali zdvojnásobiť svoju produkciu a ročne postavia takmer 4 desiatky domov na Slovensku a blízkom zahraniční a vyvezú viac ako stovku zrubových domov do zahraničia.

Spoločnosť DREVODOM ORAVA, s. r. o. bola založená v novembri 1990 a má sídlo v Podbieli, svoje ďalšie prevádzky má v Krivej a Oravskej Lesnej. Na stavby používa výberové špeciálne sušené drevo na dosiahnutie najlepších vlastností stavby. Vo výrobnom procese používa pre všetky operácie moderné strojové technológie, čo zaručuje operatívnosť pri uskutočňovaní zákaziek. Objemom výroby a exportu spoločnosť prevyšuje všetky konkurenčné firmy v danej oblasti.

Stále výstavné expozície má vo svojom sídle v Podbieli, ale taktiež v Hamuliakove pri Bratislave a v Šenove u Ostravy (Česká republika).

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina