aktuality

Instalace oken a dveří – mezinárodní seminář

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Podruhé se v Rosenheimu uskuteční dvoudenní seminář „Instalace oken a vnějších vchodových dveří“ v angličtině. Na praktických příkladech budou ukázána hlavní kritéria pro profesionální plánování, výběrová řízení a provádění, včetně utěsnění a upevnění na základě „Instrukcí pro instalaci“ (v angličtině), a aplikace. Pro výrobce oken a dveří, montéry a řemeslníky nabízí seminář mnoho tipů pro praktické provedení instalace.

Moderní konstrukce oken nabízejí optimální tepelnou a zvukovou izolaci, ochranu proti solárnímu záření a vysokou bezpečnost a použití. Tuto kvalitu však lze dosáhnout pouze tehdy, pokud je instalace provedena profesionálně. Jinak jsou výsledkem zničení konstrukce, reklamace a tím i finanční ztráty stejně jako poškození obrazu firmy – a to nejen pro montážní firmu, ale také pro výrobce oken. K tomu společnosti potřebují zaškolený montážní personál.

Dvoudenní seminář „Instalace oken a vnějších vchodových dveří“ v angličtině, který se uskuteční ve dnech 22. a 23. října v Rosenheimu, poskytne znalosti pro profesionální plánování a provádění upevnění, těsnění a izolace na základě statických a fyzických stavebních principů, které budou přednášeny technickým, produktově neutrálním a praktickým způsobem. Základem je anglická „(RAL) směrnice pro instalaci oken a vnějších vchodových dveří (Montageleitfaden)“.

Registrační formulář a další informace o semináři naleznete na www.bit.ly/installation-seminar.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina