reportáže

Remmers na veľtrhu BAU 2019

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzercia

Mníchovský veľtrh BAU so svojou viac ako 50-ročnou históriou patrí medzi lídrov vo svete stavebných výstav, kde sa prezentujú najnovšie stavebné systémy a materiály. Súčasťou tohto popredného podujatia je už dlhé roky aj významný európsky výrobca systémov na ochranu stavieb a dreva Remmers. Od 14. do 19. januára 2019 vás zástupcovia firmy Remmers radi privítajú na tomto veľtrhu svetového významu v hale B6 v stánku 538, kde vám predstavia a priblížia nové produkty, systémy a technológie, ku ktorým neodmysliteľne patria aj názorné ukážky a predvádzacie akcie naživo priamo v stánku.

Ťažiskovou témou, ktorú chce firma Remmers na veľtrhu odprezentovať, je najmä koncept štyroch pilierov pôsobnosti:

•    Výmena a odovzdávanie vedomostí s Akadémiou vzdelávania Bernharda Remmersa
•    Komplexná odborná projektová podpora pri realizácii stavieb Remmers Projektová podpora
•    Analýzy a certifikačné procesy pod taktovkou Remmers Analytického inštitútu
•    Remmers – produktové riešenia & systémy

Zastavte sa v našom stánku a príďte sa zoznámiť (nielen) s novou líniou produktov na ochranu dreva ECO, ktorá predstavuje skutočné zušľachtenie dreva s ohľadom na šetrný prístup k životnému prostrediu a vytvára zdravé ovzdušie v príbytkoch. Remmers ECO sortiment predstavuje racionálne riešenia s využívaním trvalo udržateľných surovín s ohľadom na ekologické zaobchádzanie v celom procese produkcie od vývoja cez aplikáciu až po likvidáciu odpadov s dôrazom na maximálnu spoľahlivosť a kvalitu produktov.

S hrdosťou vám predstavíme produkty na báze vody do interiéru a exteriéru Öl-Dauerschutz-Lasur [eco] a Öl-Farbe [eco], oleje na záhradný nábytok a terasy bez obsahu biocídov a s nízkym podielom emisií Gartenholz-Ölen [eco], či tvrdý voskový olej Hartwachs-Öl [eco], olej na kuchynské pracovné dosky Arbeitsplatten-Öl [eco] a starostlivosť o lakované povrchy Wischpflege [eco].

Jedinečnou vo svojej kategórii je transparentná povrchová úprava okien Induline LW-722 [eco], ktorá sa vyznačuje dobrou rozlievateľnosťou, vynikajúcou odolnosťou proti pôsobeniu UV žiarenia, potláča prirodzené žltnutie dreva a nezvýrazňuje kresbu.

S novými technológiami si už nemusíte vyberať medzi kvalitou a životným prostredím. Základom Induline LW-722 [eco] je zloženie spojív z biomasy s pozitívnou ekologickou bilanciou, pri výrobe ktorých sú klasické fosílne suroviny ako ropa, úplne nahradené udržateľnými materiálmi, čím významne prispievame k eliminácii skleníkových plynov.

Okrem produktov na ochranu dreva nájdete v dvojposchodovom stánku Remmers novinky a inovácie zo sveta ochrany stavieb, stavebných pamiatok, priemyselných náterov na podlahy ako aj predstavenie modulárnej robotickej aplikácia rôznych systémov na zvýšenie efektivity spracovania.

Príďte nás navštíviť a dozviete sa viac!

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina