aktuality

Na výstavišti v Lysé začala výstava Ligna Bohemia s rekordním počtem vystavovatelů!

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce
V hale C letos představují významné společnosti z oboru dřevoobrábění opravdu řadu novinek. Do svých expozic zvou Panas spol. s r.o., Houfek a.s., STM s.r.o., Rojek Častolovice, SANAP, Růžička, Mafell, Karned tools s.r.o., RH+ Jaromír Horský, Narex Bystřice, Felder Group CZ, Pilana Market, s.r.o., AC Word, Šimek proficentrum, Jiří Mynář Miniprof, Epimex s.r.o., PILART, OPP Polička, Nexnet, BG Technik CS a.s., Vohradský Karel, TUKAS – užitkové vozy, Direct, Adex barvy a řada dalších.  

Návštěvníci si mohou vyzkoušet elektrické nářadí a příslušenství, ve svých expozicích nabízí vystavovatelé ponorné, okružní a přímočaré pily, akumulátorové vrtací šroubováky, frézky, představují nejlepší odsávací systém všech dob. Jedinečný systém pro řezání izolačních materiálů představuje na stánku MAFELL, za zmínku stojí i profesionální nářadí nejvyšší kvality německé firmy METABO, která představí světovou novinku – úhlovou brusku s velkým kotoučem. Unikátní kombinaci odsávání a briketovacího lisu si návštěvníci prohlédnou v expozici ADAMIK COMPANY, kde také předvedou drtiče dřeva, plastu a papíru. Velkým lákadlem je i COMBIFORMER – kombinace nahřívací pece a membránového lisu pro tvarování umělého kamene.

Zaměřili jsme se především na rozvoj rukodělného řemesla, velkou zajímavostí jsou zcela jistě japonské pily, tesařská dláta, ruční hoblíky, kameny k broušení nástrojů a vynikající brusky nové generace.

Opět můžete soutěžit! Český výrobce firma ROJEK věnovala do návštěvnické soutěže stolní kotoučovou pilu ROJEK – KDR 104.

Volnou vstupenku na výstavu Ligna Bohemia najdete zde.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina