archív aktualít rok 2014

TON pokračuje v úspěšném „sběru“ ocenění

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

TON Dowel 1Výrazné čalounění, netradičně řešená konstrukce a oblé tvary. Lounge křeslo Dowel z produkce společnosti TON zaujalo svými tvary porotu soutěže Interior Innovation Award, která mu udělila titul Selection 2015. Novinku navrhlo italské Lime studio designérů Panose Vasilia a Oscara Tangeho.

„Inspiraci jsme našli při cestování Indií, kde jsme si všimnuli ohýbaných součástí postelí, typických pro většinu domácností. Právě tento prvek vyvolal původní návrh lounge křesla. Výsledkem jsou exponované konstrukční detaily, popruhy, které drží čalounění, přirozený výběr materiálů a velmi pohodlná forma,“ popsal produkt jeden z jeho tvůrců Panos Vasiliou. Své využití najde zejména v hotelových lobby, chillout zónách, kavárnách či jako prostorový solitér v domácnostech.

„Ještě před časem by asi nikdo nečekal, že se v našem portfoliu objeví takovýto produkt. Dowel je svými tvary opravdu unikátní. Velmi dobře ho však můžete také zkombinovat s dalšími letošními novinkami značky TON, lavicí Goofy a stolky Delta Coffee,“ doplnil marketingový ředitel TON Jan Juza.

Soutež Interior Innovation Award vznikla v roce 2002. Je pořádána organizací German Design Council za podpory veletrhu IMM v Kolíně nad Rýnem.

Zdroj: TON

TON Dowel 2

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina