archív aktualít rok 2013

HANÁK NÁBYTEK se chce více zaměřit na architekty a designéry

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Hanak Interior Design Forum1 mVýrobce interiérového nábytku HANÁK NÁBYTEK, a.s. uspořádal ve čtvrtek 17. října v Praze-Čestlicích ve svém showroomu Hanák Forum akci s názvem Hanák Interior Design Forum. Byla určena pro širokou obec architektů a designerů a jejím hlavním tématem bylo představení řešení, jak „pod jednou střechou“ zabezpečit kompletní vybavení interiéru, resp. stavebního projektu.

Hanak Interior Design Forum2 mVýznamným hostem akce byl přední český architekt a designer Bořek Šípek, který ve svém krátkém vystoupení kladně ohodnotil především posun firmy Hanák nábytek za posledních dvanáct let. Doslova uvedl, že je velmi mile překvapen, jak se firma s původním zaměřením na kuchyně proměnila na výrobce a dodavatele kompletního interiérového vybavení.

Hanak Interior Design Forum3 mAsi stovce přítomných hostů byli kromě nosného tématu – Hanák Interior Concept (domov v jednom tónu od jednoho výrobce) – krátce představeni i další partneři, kteří doplňují svým sortimentem nebo službou kompletní nabídku, díky níž lze na klíč zabezpečit interiér či stavbu. Mezi tyto partnery patří např. firmy IMAGINE INTERIER dodávající kompletní koupelnový sortiment, dále TON, a.s. nebo firma ALBO, český výrobce dřevěných oken a dveří.

Hanak Interior Design Forum4 m„Akce Hanák Interior Design Forum byla dalším správným krokem směrem k obci architektů a projektantů. Tato skupina nás dlouhodobě velmi zajímá, protože může pomoci prosadit náš nábytek, resp. především náš Hanák Interior Concept do praxe. Snažíme se už delší dobu bořit jeden z mýtů, že vyrábíme pouze kuchyně a právě architekti a projektanti při řešení celých interiérů na klíč mohou nabídnout koncovému neznalému zákazníkovi informaci, že mu firma HANÁK NÁBYTEK dokáže dodat veškerý nábytek, atypický nábytek na míru a nově i interiérové dveře. Chceme uspořádat víc takovýchto akcí, kde tuto skupinu zainteresovaných seznámíme s našimi možnostmi. Určitě jsme neskončili jedním setkáním v Praze, ale budeme ve fórech s osvětou o sortimentu Hanák pokračovat,“ uvedla Petra Štrofová, která má ve firmě na starosti marketing.

Hanak Interior Design Forum5 mAtraktivním zpestřením akce byla večerní kulinářská prezentace Elektrolux Group.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina