archív aktualít rok 2013

Den otevřených dveří v SAPELI

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Sapeli dny1Zhruba padesát architektů a designérů se ve čtvrtek 28. února 2013 sešlo v SAPELI CENTRUM v Jihlavě, kde se pod odborným vedením Ing. Davida Vítka, vedoucího marketingu SAPELI, blíže seznámili s celou šíři sortimentu největšího českého výrobce dveří a zárubní.

„V dnešní době je trend nechat si navrhnout interiér od odborníků. Z toho důvodu jsme se rozhodli pozvat architekty a designéry na exkurzi přímo k nám, abychom jim ukázali, že naše výrobky stojí na kvalitním zázemí,“ vysvětluje Ing. Vítek a doplňuje: „Velký zájem vzbudily naše novinky z loňského roku, a to dveře s háčky HANUM a možnost sladění interiéru v jedné povrchové úpravě.“

Po prohlídce vzorkovny byli architekti převezeni na návštěvu výrobních závodů – závodu DEKOR, kde se vyrábí dveře s umělými povrchy a závodu Zárubní, vybavené automatizovanou výrobou a nejmodernějším zázemím.

Pro architekty a designéry byla jako poslední bod programu připravena návštěva test roomu, kde se mohli přesvědčit, jak jsou jednotlivé dveře testovány a na vlastní kůži si vyzkoušet pevnost výplní dveřního kompletu.

Sapeli dny2„Někteří architekti se po zjištění možností SAPELI CENTRA rozhodli využívat jej k jednání se svými klienty, protože zde našli výborné podmínky, kdy mají k dispozici počítače a prezentační místa včetně volného přístupu na internet,“ podotkl Ing. Vítek.

Další možnost návštěvy jihlavského SAPELI CENTRA pod odborným vedením pro architekty, projektanty a bytové designéry bude v termínu od 15. do 27. dubna, kdy bude probíhat výstava SAPELI EXPO, která představí novinky pro rok 2013.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina