archív aktualít rok 2013

Pozvánka na odbornou konferenci Dřevěná okna, dveře, schody 2013

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Moderni oknoV areálu Mendelovy univerzity v Brně proběhne ve dnech 7. – 8. února 12. ročník odborné konference Dřevěná okna, dveře, schody 2013 (navrhování, výroba, zkoušení, použití). Stejně jako loni ji pořádá Ústav základního zpracování dřeva při Lesnické a dřevařské fakultě MU v Brně v návaznosti na předchozích 10 ročníků semináře pořádaného v Hranicích.

Konference je určena pro architekty, projektanty, výrobce, stavební firmy, investory, pedagogické pracovníky, studenty a odborníky se zájmem o danou problematiku. Koná se pod záštitou děkana Lesnické a dřevařské fakulty MU v Brně Doc. Dr. Ing. Petra Horáčka a v roli přednášejících vystoupí odborníci z České a Slovenské republiky, zejména zástupci výrobních firem a odborných škol.

Cílem konference je podle organizátorů mimo jiné také podpořit význam zpracování dřeva jako ekologické suroviny a poukázat na jeho příznivé vlastnosti při výrobě stavebně-truhlářských výrobků, které značně ovlivňují naše životní prostředí. Nedílnou součástí akce je i výměna kontaktů a zkušeností spolupracujících výrobních a obchodních firem i školních a zkušebních institucí. „Dřevo je ekologická surovina moderního člověka s vynikajícími užitnými vlastnostmi, je mimořádným materiálem z hlediska teplotní stability, požární odolnosti, tepelné izolace, ekologické nezávadnosti a také krásy,“ uvádí za organizační výbor Ing. Helena Křenková a Ing. Pavel Matoušek s tím, že bližší informace o programu konference je možné získat na www.seminar-okna.cz.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina