archív aktualít rok 2012

Nejlépe své inovace v Česku řídí LINET

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

LINET_Best_InnovatorSpolečnost LINET, výrobce nemocničních a pečovatelských lůžek a souvisejícího vybavení ze Želevčic u Slaného, zvítězila v prestižní anketě Best Innovator 2012 v kategorii velkých firem. Ocenění, které pravidelně uděluje poradenská společnost A.T. Kearney, jí připsala odborná porota složená z předních osobností české akademické sféry i byznysu.

V České republice se anketa letos konala poprvé, metodika hodnocení, která sleduje kategorie jako inovační strategie či řízení životního cyklu inovací, byla totožná jako v ostatních 17 zemích světa, kde se soutěž pořádá.

Anketa sleduje úroveň inovačního managementu firem na různých trzích již 10 let. V České republice se prvního ročníku zúčastnilo 100 firem, do finále postoupilo 20 z nich. Vítězstvím ve své kategorii se LINET zařadil mezi takové společnosti jako Ferrari či Siemens.

„Inovace je součástí naší DNA – tak to alespoň tvrdíme svým zákazníkům, obchodním partnerům i zaměstnancům. Ocenění Best Innovator má proto pro nás velkou váhu – je pro nás důkazem, že v oblasti inovací jdeme správným směrem a splňujeme zde nejnáročnější kritéria,“ říká Tomáš Kolář, výkonný ředitel společnosti LINET.

Zdroj: LINET

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina