archív aktualít rok 2012

Modernizácia výroby dyhových zosadeniek

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

IWTrendDodávateľ drevných materiálov pre stolárske, nábytkárske a interiérové firmy IW Trend v Bratislave – Rači má priamo v sídle firmy výrobu zosadeniek. Inštaláciou najmodernejších 2-nožových nožníc na krájanie dýh sa zvýši kvalita. Do technického vybavenia pribúda aj laser na rezanie dyhy. Ocenia to najmä tvorcovia intarzií a ozdobných obrazcov interiérových plôch akýchkoľvek tvarov a veľkostí.

Pre zákazníkov vytvorili pri príležitosti 15. výročia firmy zákaznícke centrum z málo výrazného vestibulu. Odberateľ materiálov môže prísť s koncovým zákazníkom, architektom alebo investorom. Získa tu kompletný prehľad realizovaných typov dýh a ich špecifického umiestnenia v interiéri: na obkladoch, dverách, dvierkach skriniek. Sústredená je tu aj ponuka špeciálnych lakov na dyhy. Všetky farebné variácie dyhovaných dosiek sú vystavené vo veľkosti 1×1 m, pre lepšiu predstavivosť laických zákazníkov a investorov. V príjemnom prostredí majú k dispozícii všetky katalógy, pripojenia na internet, elektronickú poštu. Majú prístup aj do rokovacej miestnosti IW Trend na uľahčenie kontaktných stretnutí odberateľov materiálov a ich zákazníkov.

IWTrend2Profil dodávateľskej firmy materiálov pre výrobu nábytku a interiérov sme uverejnili v Drevárskom magazíne č. 12/2011, str. 52.

Foto: Zákaznícke centrum IW Trend v novom šate a detailné pohľady na ponuku materiálov

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina