aktuality

Podzimní Dny nábytku na MENDELU

Ilustrační foto
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Studentskou soutěž Cena profesora Halabaly, Kariérní dny zaměřené na propojení firem se studenty designu a nábytkářství a Mezinárodní konferenci věnovanou trendům v nábytkářství a bydlení chystá na podzim letošního roku Ústav designu a nábytku Lesnické a dřevařské fakulty Mendelovy univerzity (LDF MENDELU). Plánované akce zastřešuje název Dny nábytku 2024.

Do 30. září 2024 mohou studenti středních a vysokých škol ze zemí Evropské unie studující nábytkářské a designérské obory zaměřené na design nábytku a interiéru přihlásit své práce do 20. ročníku mezinárodní studentské soutěže Cena profesora Halabaly.

Pravidla a přihlašovací formulář do mezinárodní studentské soutěže Cena profesora Halabaly.

Hodnocení přihlášených prací odbornou porotou je dvoukolové. První kolo hodnocení zaslaných elektronických podkladů proběhne v první polovině října 2024.

Soutěžní kategorie:
• Design nábytku – klauzurní práce
• Design nábytku – závěrečné práce
• Design interiéru – klauzurní práce
• Design interiéru – závěrečné práce
• Design nábytku a interiéru – kategorie střední školy

Druhou akcí pořádanou v rámci Dnů nábytku 2024 jsou Kariérní dny, které se 24. října uskuteční  v prostorech Zámku Křtiny. Akce si klade za cíl propojit etablované firmy se studenty designu a nábytku LDF MENDELU. 

Propozice pro firmy, které se chtějí zúčastnit Kariérních dnů spojených s mezinárodní konferencí Trendy v nábytku a bydlení 2024.

Vyvrcholením Dnů nábytku 2024 je udílení prestižních cen za interiérový design Cena profesora Halabaly 2024 na Staré radnici v Brně.

Zdroj: MENDELU

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina