materiály

S povrchem Perfect Mat má nyní Ostermann ve své nabídce ještě větší výběr matných hran

Materialy_Ostermann
Nové ABS hrany s povrchem Perfect Mat okouzlují tím, jak jsou příjemně hebké a měkké na dotek. K dispozici jsou v 17 barvách. Foto: archiv Ostermann
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Specialista na hrany Ostermann právě zařadil nový povrch u extrémně matných nábytkových hran. Zpracovatel má teď na výběr ze tří kvalitních variant – Super Mat, Excellent Mat a nový Perfect Mat.

Výrobci desek do svých kolekcí začleňují čím dál více matných povrchů. Přitom si nelze nevšimnout, že není mat jako mat. Když si vedle sebe položíme desky od různých výrobců, hned poznáme, že kromě rozmanitosti barev a dekorů přibývá i jakostí matu. Aby měli truhláři/stolaři pokud možno co největší výběr řešení pro úzké plochy, rozšířil nyní Ostermann své portfolio povrchů hran. Vedle již existujících variant „Super Mat“ a „Excellent Mat“ přichází na trh „Perfect Mat“, nová a na dotek ještě příjemnější varianta. Aktuálně je už v této nové jakosti k dispozici 17 různých uni odstínů.

Všechny nové hrany najdete také po zadání výrazu „#Highlights05“ do vyhledávacího řádku na webové stránce Ostermann www.ostermann.eu. Jsou dostupné skladem v tloušťce 1 mm v celé řadě šířek. Všechny ABS hrany Ostermann na přání nařežeme na jakoukoli požadovanou šířku až do 100 mm. Zpracovatelé, kteří pracují s bezespárovými agregáty, dostanou své hrany opatřené už funkční vrstvou optimalizovanou na příslušnou technologii.

Novinka: Perfect Mat
Nové hrany mají hebký, teple matný povrch, ale jsou i neobyčejně souměrné na pohled i na dotek. Nemají póry, a proto se velmi snadno čistí. Vysoká odolnost proti poškrábání a schopnost nezanechávat na povrchu otisky prstů jsou u této varianty nutností. Paleta barev nabízí různé odstíny bílé a šedé. K těm se pak ještě přidávají vybrané uni barvy v taupe, burgundské červené, černé, zelené a modré.

Klasika: Excellent Mat
Hrany s povrchem Excellent Mat mají matný drsný povrch se schopností nezanechávat otisky prstů a s vysokou odolností proti poškrábání. Tady je barevné spektrum o něco větší. Navíc jsou na výběr i různé tloušťky, 1 a 2 mm.

Standard: Super Mat
Super matné hrany mají hladký matný standardní povrch a v sortimentu Ostermann jsou zastoupeny v široké rozmanitosti barev a různých tlouštěk. Oproti oběma předchozím variantám nemá tento povrch schopnost nezanechávat otisky prstů. Odborníci Ostermann proto doporučují super matnou variantu používat zejména na méně exponované prvky, tedy na části nábytku, na které se sahá nebo které přijdou do kontaktu s tukem jen výjimečně.

Tip: vhodný čistič
S novým čističem REDOCOL Finish greenline Perfect Mat vyvinutým speciálně na extrémně matné povrchy se dají nepříjemné otisky prstů nebo skvrny, které nutně vzniknou při montáži nábytku s matnými povrchy, odstranit účinně a bez zanechaných pruhů.

Kontakty:

ostermann-logo-rp-cz1

Ostermann Česko spol. s r. o.
Lomnického 1705 / 9
CZ-140 00 Praha 4 – Nusle
tel.: +420 255 717 371
e-mail: prodej.cz@ostermann.eu, prodej.sk@ostermann.eu
www.ostermann.eu

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina