materiály

Nábytkové úchytky REDOCOL

Materialy_Ostermann
Ostermann od teď nabízí i sortiment úchytek pod značkou REDOCOL – s úchytkami, knopkami a šatními háčky. Na obrázku je háček na kabát Paula, nábytková úchytka Ricarda a designová knopka Robinia. Foto: archiv Ostermann
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Od teď Ostermann svým zákazníkům z oboru dodává také nábytkové úchytky a příslušenství pro šatny ze série REDOCOL. Objednávat se dají v mnoha variantách a barvách společně s hranami a dílenskými potřebami.

Značka Ostermann REDOCOL nabízí profesionálním řemeslníkům velké množství spotřebního zboží a výrobků potřebných v dílně. Do sortimentu nyní patří i vlastní kolekce s nábytkovými úchytkami různých tvarů, barev a s nejrůznějšími povrchy. Mezi nimi samozřejmě nesmí chybět ani povrch „Černá, mat“. Kromě toho teď firma dodává také vybrané nábytkové knopky a šatní háčky. Ty je možné rychle a jednoduše objednat společně s ostatními potřebami nezbytnými pro výrobu nábytku, což zpracovatelům ušetří nejen čas, ale i peníze. Všechny novinky najdou truhláři/stolaři v e-shopu Ostermann po zadání výrazu „#uchytky“ do vyhledávacího řádku na webové stránce www.ostermann.eu.

Úchytky pro všechny styly nábytku
Pro každý vkus a každé použití existují úchytky v celé řadě klasických tvarů: jako madla, zkosené, obloukové úchytky a úchytky se soklem, vždy s různými roztečemi otvorů. Vyzdvihnout musíme designovou úchytku Rieke se zaoblenou tyčkou na hranatém soklu. Ta je stejně jako ostatní jmenované klasické úchytky dostupná v mnoha různých délkách.

Knopky
Tomu, kdo na dvířkách nábytku preferuje knopky, by neměly ujít modely Robinia a Romy. Robinia je velice zdobná knopka se zapuštěnou mušlí, která je k dispozici ve čtyřech velikostech. O něco větší plochu nabízí designová knopka Romy. Ta má nasazenou oblou úchytnou plochu o průměru 25 mm.

Ale nechybí ani: Klasika pro šatny
S modely Pia, Paula a Petra Ostermann truhlářům nabízí čtyři klasická řešení pro moderní šatny: Dvojitý háček Pia je volitelně dostupný jako háček na klobouk a kabát anebo pouze jako háček na kabát. Oba jednotlivé háčky Paula a Petra nabízejí řešení pro design s velice rovnými liniemi (model Paula) nebo pro design v mírně prohnutém tvaru (model Petra).

Tip: Ostermann má ve svém sortimentu vhodné řešení i pro bezpečné upevnění úchytek, a to v podobě šroubu k upevnění úchytek REDOCOL Pina. Šroub je k dostání v 10 délkách.

Praktické pro vystavení: Deska se vzorky

Abychom koncovým zákazníkům usnadnili výběr nábytkových úchytek, je součástí série REDOCOL také deska se vzorky všech dostupných úchytek. Je tak perfektní pomůckou pro prodej a prezentaci vhodnou k vystavení.

Kontakty:

ostermann-logo-rp-cz1

Ostermann Česko spol. s r. o.
Lomnického 1705 / 9
CZ-140 00 Praha 4 – Nusle
tel.: +420 255 717 371
e-mail: prodej.cz@ostermann.eu, prodej.sk@ostermann.eu
www.ostermann.eu

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina