technológie

Objavte novú pílu Wood-Mizer LT20START

W-M LT20START
Nová hydraulická pásová píla za prijateľnú cenu Wood-Mizer LT20START. Foto: archív Wood-Mizer
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzercia

Píla Wood-Mizer LT20START novo definuje pojem technicky vyspelej píly s plnou hydraulikou a vďaka svojej atraktívnej cene je dostupná širokej verejnosti. Tento model je štandardne vybavený kompletným hydraulickým balíčkom, ktorý zaisťuje ľahkú a rýchlu manipuláciu s kmeňmi a zariadením na automatické nastavovanie reznej výšky, ktoré maximalizuje efektivitu obsluhy.

Píla Wood-Mizer LT20START má kompletný hydraulický balík. Foto: archív Wood-Mizer

Hydraulický nakladač kmeňov. Foto: archív Wood-Mizer

Model LT20START umožňuje presne píliť kmene s maximálnym priemerom 80 cm a dĺžkou 6,1 m. Hydraulická výbava modelu LT20START zahŕňa tri bočné opierky, centrálny upínač, obracač, dva vyrovnávacie valce a nakladacie ramená. Užívateľ ovláda hydraulické funkcie pomocou intuitívnej sady pák, čo umožňuje efektívnu prácu a skracuje čas potrebný na výrobu dosiek či trámov. Voliteľné predĺženie lôžka o 1,8 m, 3,6 m alebo 7,2 m umožňuje užívateľom prispôsobiť stroj tak, aby mohli píliť dlhšie kmene, čo rozširuje rozsah použitia píly a otvára nové obchodné príležitosti.

Píla LT20START má ergonomický ovládací panel so zariadením Pracovné nastavenie SW10 na automatické nastavovanie výšky rezu, vďaka čomu odpadá nutnosť vykonávať výpočty a manuálne nastavovať reznú výšku. Elektromotor s výkonom 11 kW poskytuje dostatočný výkon na spracovanie mäkkého i tvrdého dreva.

Ovládací panel s Pracovným nastavením SW10 píly Wood-Mizer LT20START. Foto: archív Wood-Mizer

Píla LT20START môže byť vybavená aj predrezom. Toto zariadenie predrezáva drážku do kôry v mieste vstupu pílového pásu do kmeňa, čím nielen predlžuje životnosť pílového pásu, ale aj zvyšuje presnosť a kvalitu rezov.

Píla LT20START môže byť vybavená aj predrezom. Foto: archív Wood-Mizer

Originálne pílové pásy Wood-Mizer s dĺžkou 4010 mm a šírkou 32–35 mm zaisťujú bezkonkurenčnú efektivitu pílenia a dlhú životnosť, čo robí z modelu LT20START ideálnu voľbu pre piliarov, ktorí sa usilujú o maximálnu efektívnosť pri minimalizácii prevádzkových nákladov.

Wood-Mizer LT20START je ideálna pre piliarov, ktorí požadujú maximálnu efektívnosť pri minimálnych prevádzkových nákladoch. Foto: archív Wood-Mizer

Výber píly LT20START je investíciou do efektivity a spoľahlivosti. Zistite, ako môže píla LT20START zmeniť váš prístup k spracovaniu dreva a prispieť k rastu vášho podniku.

Wood-Mizer LT20START vyrába vysoko kvalitné rezivo za prijateľnú cenu. Foto: archív Wood-Mizer

POZRITE SI AKTUÁLNE AKCIE WOOD-MIZER

Stále premýšľate? Neváhajte navštíviť naše oficiálne webové stránky alebo sa obráťte na svojho miestneho zástupcu spoločnosti Wood-Mizer a zistite o našej ponuke viac.

Kontakty:

Wood-Mizer Danubia s.r.o.
Hadovce 5, 945 01 Komárno
tel.: +421 918 565 781
e-mail: obchod@woodmizer.sk
www.woodmizer.sk

Wood-Mizer CZ s.r.o.
Za Kasárny 946
339 01 Klatovy IV
tel.: +420 37 631 22 20
e-mail: woodmizer@woodmizer.cz
www.woodmizer.cz

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina