aktuality

Předsedkyně KČN manažerkou roku 2022

Předsedkyně Klastru českých nábytkářů Ing. Lucia Haraslínová, Ph.D.
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Ve středu 20. září 2023 se uskutečnil jubilejní 30. ročník celorepublikové soutěže MANAŽER ROKU, která veřejnosti představila TOP manažery, lídry a vedoucí pracovníky roku 2022.

Soutěž má 10 kategorií. V kategorii Nezisková sféra zvítězila předsedkyně Klastru českých nábytkářů Ing. Lucia Haraslínová, Ph.D., jejímž mottem je „Nehledej důvody, proč to nejde, ale způsoby, jak to půjde”.

Soutěž MANAŽER ROKU, kterou pořádá Česká manažerská asociace již tři desetiletí, vyhledává nejlepší manažery, lídry a podnikatele, kteří dosahují výjimečných výsledků ve svých oborech, podporují růst a rozvoj firem a vytvářejí inspirující pracovní prostředí pro své kolegy. Jde o jedince, kteří svým přirozeným vedením, schopností inspirovat ostatní k dosažení lepšených výsledků a profesionálním odborným věděním posouvají společnosti i zaměstnance vpřed a rozvíjejí jejich schopnosti.

Podle Lucie Haraslínové by dobrý manažer měl být pro své okolí inspirativní, důvěryhodný, zdravě sebevědomý, přímý, spravedlivý, ale zároveň schopný dělat potřebné kompromisy a vytvářet na pracovišti příjemné prostředí. Měl by lidi kolem sebe vést ke společným cílům, ale také jim zároveň poskytovat prostor pro růst.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina