technológie

Uvedenie mobilnej píly Wood-Mizer LT20WIDE

W-M LT20WIDE
Mobilná pásová píla Wood-Mizer LT20WIDE so širokou reznou hlavou. Foto: archív Wood-Mizer
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzercia

Spoločnosť Wood-Mizer pridáva k rade píl LT20 voliteľnú širšiu reznú hlavu WIDE. Uvedením píly LT20WIDE na trh dokončila spoločnosť Wood-Mizer implementáciu možnosti WIDE do celého radu píl LT, ktorý zahŕňa stroje LT15, LT20, LT40 a LT70.

Mobilná pásová píla Wood-Mizer LT20WIDE pri poreze kmeňov s väčším priemerom. Foto: archív Wood-Mizer

Širšiu reznú hlavu píly WIDE vyvinuli s ohľadom na rastúci dopyt po pílení objemnejších kmeňov. So širšou reznou hlavou môže obsluha píliť kmene s maximálnym priemerom 90 cm. Rezná hlava WIDE prináša ďalšie výhody pri piliarskych prácach v mestách a v oblastiach, kde sú kmene s väčším priemerom lacnejšie a dostupnejšie.

Mobilná pásová píla Wood-Mizer LT20WIDE pri poreze kmeňov s väčším priemerom. Foto: archív Wood-Mizer

Mobilnú pílu možno previezť do lesa, na pole alebo na stavenisko, kde užívateľ potrebuje kmene popíliť. Preprava píly za malým pick-upom je pohodlná a príprava stroja na prácu na mieste zaberie len niekoľko minút.

Začiatkom tohto roku uviedla spoločnosť Wood-Mizer na trh mobilnú pílu LT15CLASSIC WIDE. Kým píla LT15WIDE je postavená na nízkom segmentovanom lôžku s ručnou manipuláciou s kmeňmi, píla LT20WIDE má osvedčenú klasickú konštrukciu konzolovej hlavy Wood-Mizer s hydraulickými funkciami lôžka. Píla LT20WIDE Mobile môže mať funkciu manipulácie s kmeňmi v troch verziách – manuálnu, štandardnú hydraulickú a super hydraulickú. Super hydraulická verzia obsahuje dve zvislé bočné opierky, centrálne upínanie na dvoch tyčiach, upínanie s prítlakom nadol, reťazový obracač kmeňa, vyrovnávacie valce kmeňa a nakladač kmeňa. Majiteľ píly si môže vybrať konfiguráciu, ktorá zodpovedá jeho požiadavkám na produktivitu i rozpočet.

Hydraulická manipulácia s kmeňmi na píle LT20WIDE Mobile. Foto: archív Wood-Mizer

Nová verzia píly LT20WIDE je k dispozícii s elektromotormi s výkonom 7,5 kW, 11 kW a 15 kW, benzínovým motorom s výkonom 25 k a dieselovým motorom s výkonom 22 k alebo 25 k.

Dieselový motor mobilnej pásovej píly Wood-Mizer LT20WIDE. Foto: archív Wood-Mizer

So štandardným Pracovným nastavením SW10 na automatické nastavovanie hrúbky dosky sa pohodlnejšie píli, pretože obsluha nemusí po každom reze myslieť na nastavenie výšky reznej hlavy. Rezná hlava sa pohybuje nahor/nadol a vpred/vzad elektricky. Voda z nádrže privádza mazivo priamo k pílovému pásu a zlepšuje tým pílenie. Elektrické vodiace rameno pílového pásu mu poskytuje oporu pri pílení rôzne veľkého materiálu. Napnutie pílového pásu sa ľahko nastavuje a udržuje správnu hodnotu pre pílenie. Voliteľný predrez pomáha udržať pílový pás dlhšie ostrý, pretože odstraňuje kôru, nečistoty a kamienky z povrchu kmeňa.

Ovládací panel mobilnej pásovej píly Wood-Mizer LT20WIDE. Foto: archív Wood-Mizer

POZRITE SI AKTUÁLNE AKCIE WOOD-MIZER

Pre viac informácií, prosíme, kontaktujte svojho miestneho obchodného zástupcu Wood-Mizer.

Kontakty:

Wood-Mizer Danubia s.r.o.
Hadovce 5, 945 01 Komárno
tel.: +421 918 565 781
e-mail: obchod@woodmizer.sk
www.woodmizer.sk

Wood-Mizer CZ s.r.o.
Za Kasárny 946
339 01 Klatovy IV
tel.: +420 37 631 22 20
e-mail: woodmizer@woodmizer.cz
www.woodmizer.cz

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina