aktuality

HOMAG pozastavuje účast na veletrhu Holz-Handwerk 2024

HOMAG Group na veletrhu Holz-Handwerk 2022
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Skupina HOMAG pozastaví příští rok svou účast na veletrhu HOLZ-HANDWERK v Norimberku. Místo toho představí zákazníkům své četné novinky na několika lokálních decentralizovaných akcích.

Generální ředitel Dr. Daniel Schmitt jako jeden z důvodů svého rozhodnutí uvádí upravenou veletržní strategii pro obtížnější ekonomické časy. „I když je to pro nás těžké, po důkladné analýze jsme se rozhodli zaměřit především na přední mezinárodní veletrhy, jako je LIGNA v Hannoveru, IWF v Atlantě nebo Interzum v Guangzhou. To neznamená, že jsme však nadobro zrušili naši účast na norimberském veletrhu. Situaci znovu posoudíme za dva roky. Současná slabší ekonomika a s tím spojený pokles příjmu zakázek vyžadují přísnější řízení nákladů,“ uvedl Schmitt.

Přímý kontakt se všemi skupinami zákazníků, od obchodu po průmysl, je pro skupinu HOMAG i nadále velmi vysokou prioritou. HOMAG proto hodlá prezentovat své novinky na několika firemních akcích zaměřených na zákazníky. „Na těchto decentralizovaných a lokálních akcích, které se budou konat v Německu a sousedních zemích, budeme schopni oslovit naše zákazníky cíleně a individuálně a předvést přizpůsobená řešení pro jejich specifické požadavky,“ zdůraznil Daniel Schmitt.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina