aktuality

WOODTEC 2023 naplní pavilon Z brněnského výstaviště

WoodTec23
WOODTEC 2023 proběhne od 10. do 13. října 2023 souběžně s Mezinárodním strojírenským veletrhem a veletrhy Transport a Logistika a ENVITECH. Foto: archiv Veletrhy Brno
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Na brněnské výstaviště se po šesti letech vrací Mezinárodní veletrh pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl WOODTEC. Proběhne od 10. do 13. října 2023 souběžně s Mezinárodním strojírenským veletrhem a veletrhy Transport a Logistika a ENVITECH. Obsahem letošního ročníku jsou především stroje a nářadí. WOODTEC je umístěn v pavilonu Z.

Veletrh WOODTEC vznikl v devadesátých letech dvacátého století a za zhruba 30 let se stal zásadní dřevařskou a nábytkářskou událostí v České republice. Koná se ve dvouleté periodě v lichých letech, poslední ročník se uskutečnil v roce 2017, pořádání veletrhu v dalších letech znemožnila pandemie COVID-19.

Pro dřevozpracující průmysl stejně jako pro ostatní průmyslové obory jsou v současné době nejdůležitějším tématy digitalizace, automatizace a robotizace, exponáty zohledňující tyto trendy mohou návštěvníci očekávat na většině expozic. Na WOODTEC 2023 je přihlášeno na čtyři desítky vystavovatelů. Ve zcela zaplněné hale Z najdou návštěvníci kromě strojů pro zpracování dřeva a výrobu nábytku také nářadí, které jednoduší a zrychlí práci truhlářům, čalouníkům a dalším řemeslníkům. Hlavním partnerem veletrhu WOODTEC je Svaz výrobců a dovozců dřevozpracujících strojů a zařízení.

V následujících ročnících se počítá s pořádáním veletrhu WOODTEC podobně jako v předchozích letech v samostatném termínu, s doprovodným programem a exponátovou soutěží.

Letošní WOODTEC bude otevřen denně od 9 do 17 hodin, v pátek do 16 hodin. Nejvýhodnější je nákup vstupenky na webu veletrhu, se zvýhodněným vstupným mohou počítat také školní skupiny. Více informací na www.wood-tec.cz.

Zdroj: Veletrhy Brno

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina