výstavy

Střecha jako zdroj energie hlavním tématem veletrhu Střechy Praha 2023

Vystavy_StrechyPraha
Ilustrační foto
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

24. ročník veletrhu Střechy Praha, který proběhne v termínu 9.–11. 2. 2023 na výstavišti v Praze Letňanech, opět nabídne mnoho aktuálních témat. Veletrh s tradičně výbornou návštěvností odborné i laické veřejnosti se uskuteční, stejně jako v minulých letech, v souběhu s veletrhy Solar Praha, Řemeslo Praha a Festivalem dřeva a nářadí.

Veletrh dlouhodobě klade důraz na udržitelné stavění. Současnost se do tohoto tématu samozřejmě promítne a veletrh představí efektivní využívání obnovitelných zdrojů a řešení pro energetickou soběstačnost. Proto je jedním z hlavních partnerů Raiffeisenbank, která podporuje a financuje investice do udržitelnosti a energetických úspor.

S energetickou soběstačností souvisí hlavní téma veletrhu – pojetí střechy jako zdroje energie. Počet instalací střešních fotovoltaických elektráren dnes raketově roste a všichni, včetně největších výrobců a dodavatelů střešních systémů, velice pružně reagují na vzniklou situaci. Těšit se můžete na mnohá inovativní řešení, např. energeticky stále více účinnější solární systémy, panely plně integrované do krytiny a mnohé další koncepty, respektující estetický vzhled budovy.

Novinkou v rámci pestrého programu přednášek, praktických ukázek a bezplatného poradenství bude Fórum o fotovoltaice, s podtitulem „Střecha jako zdroj energie“ připravované ve spolupráci s ČKAIT.

Digitalizace řemesel

Firmy představí to nejlepší z nabídky nářadí a nástrojů v rámci Festivalu dřeva a nářadí, který je součástí veletrhu již po čtvrté. Festival je pokaždé přehlídkou žhavých novinek, renomovaných značek a dokonalých strojů. Prezentovány budou nejmodernější IT technologie, například z oblasti zaměřování střech a objektů s následným zpracováním projektové a výrobní dokumentace konstrukce. Mimo softwarových řešení nebudou chybět špičkové digitalizované nástroje a nářadí.

Těšíme se na živé setkání s Vámi na výstavišti!

Čestnou vstupenku pro bezplatný vstup na veletrhy Střechy Praha, Solar Praha a Řemeslo Praha 2023 najdete ZDE.

www.strechy-praha.cz

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina