aktuality

Tři čtvrtiny výstavní plochy na LIGNA 2023 jsou již zarezervované

Ilustrační foto
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Navzdory řadě mimořádných problémů, včetně rostoucích cen energií, nedostatku materiálu a ekonomických nejistot na mnoha trzích, je dřevozpracující průmysl zhruba půl roku před veletrhem LIGNA v dobré kondici. Přibližně dvě třetiny dlouhodobých vystavovatelů LIGNA již potvrdily svou účast na rok 2023, přičemž 75 % dostupné výstavní plochy je již obsazeno. Od 15. do 19. května 2023 se toto odvětví sejde na svém vlajkovém veletrhu v německém Hannoveru.

„Tento pozitivní trend podtrhuje význam Ligny pro dřevařskou komunitu jako klíčového networkingového centra a platformy pro vývoj a inovace,“ uvedl Dr. Bernhard Dirr, výkonný ředitel VDMA – dřevozpracující stroje, s odkazem na vysokou úroveň registrací. „Po čtyřech letech potřebuje průmysl tuto příležitost k osobnímu kontaktu v Hannoveru. O to více je potěšující, že všichni lídři trhu se již rozhodli vystavovat na LIGNA 2023,“ pokračoval. Tento a příští rok bude přitažlivost LIGNA posílena digitálními prvky navrženými tak, aby zvýšily dosah akce – před, během a po výstavě.

„Na základě aktuálního počtu rezervací a našich diskusí v posledních několika měsících můžeme potvrdit vysokou úroveň loajality a odhodlání našich vystavovatelů vůči LIGNA, která jim poskytuje příležitost předvést živé ukázky – nejen strojů a nástrojů, ale komplexních řešení pokrývajících všechny aspekty jejich produktů a služeb,“ uvedla Stephanie Wagner, ředitelka Ligny. „Jsme přesvědčeni, že v úzké spolupráci s našimi vystavovateli bude nadcházející LIGNA 2023 i nadále přední mezinárodní přehlídkou. V celém hodnotovém řetězci budou k vidění inovativní řešení pro všechny fáze zpracování dřeva a zpracování dřeva – od těžby až po povrchovou úpravu. A to nejen se dřevem jako surovinou – která je jádrem Ligny – ale také s dalšími materiály, jako jsou např. plasty, sklo, kámen a kompozity,“ dodala.

Témata, která jsou pro průmysl důležitá pokrývá LIGNA Stage

Kromě prezentace nástrojových a strojních řešení se mohou návštěvníci Ligny v příštím roce těšit také na diskuse o vysoce relevantních problémech průmyslu na LIGNA.Stage. V LIGNA.Campus budou účastníci z oblasti výzkumu a vzdělávání prezentovat své vzdělávací nabídky a výzkumné projekty a na LIGNA.Future Square, zastřešeném VDMA, budou své podnikatelské nápady prezentovat startupy z oboru. Na LIGNA.Recruiting budou mít profesionálové a společnosti příležitost prezentovat se na digitálním fóru pracovních příležitostí a osobně si vyměňovat nápady v oblasti náborů přímo na místě.

„Po čtyřleté přestávce je reálné očekávat na LIGNA 2023 ohňostroj inovací. LIGNA 2023 bude pro nás všechny událostí, kterou si nesmíme nechat ujít,“ říká Stephanie Wagner a těší se na květen 2023 s optimismem.

Zdroj: TZ LIGNA

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina