aktuality

NürnbergMesse rozšiřuje své portfolio akcí pro dřevozpracující průmysl

Zleva: SivaKumar Venugopal (NürnbergMesse India), Stefan Dittrich (NürnbergMesse), Petra Wolf (NürnbergMesse), Judy Wang (Chan Chao International), Dr. Bernhard Dirr (VDMA). Foto: NürnbergMesse
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

VietnamWood, přední veletrh v jihovýchodní Asii pro dřevozpracující průmysl, je s okamžitou platností sponzorován a podporován společností NürnbergMesse. Organizátor, Chan Chao International Co., Ltd., a NürnbergMesse oznámili dohodu na veletrhu HOLZ-HANDWERK 2022 v Norimberku a jejich prvním společným projektem bude VietnamWood 2022.

„Jsme vděční za příležitost spolupracovat s NürnbergMesse, jedním z předních světových organizátorů veletrhů s prokázanými odbornými znalostmi v oblasti zpracování dřeva,“ říká Judy Wang, výkonná ředitelka pro zámoří, Chan Chao International Co., Ltd.

VietnamWood se tak zařadí do produktové řady Woodworking Events na NürnbergMesse s portfoliem, které nyní zahrnuje pět akcí zaměřených na zpracování dřeva: „S našimi veletrhy v Německu, Indii a nyní ve Vietnamu mají naši zákazníci přístup k předním platformám na klíčových trzích pro zpracování dřeva,“ říká Petra Wolf, členka představenstva společnosti NürnbergMesse. „VietnamWood je veletrh nejvyšší úrovně na trhu v jihovýchodní Asii a nabízí nám velký potenciál pro růst naší stávající sítě dřevozpracujících akcí.“

Vietnam je na cestě stát se vedoucí zemí ve výrobě nábytku v Asii. Existuje silná poptávka po nejnovějších výrobních technologiích a dovednostech a VietnamWood je nejdůležitější nákupní a technologická platforma v tomto odvětví. Výstavní portfolio zahrnuje stroje a postupy pro zpracování a povrchovou úpravu dřeva, nářadí, nábytkové doplňky, suroviny a zařízení na likvidaci odpadu.

„VietnamWood je ideálním doplňkem k našemu kvartetu dřevozpracujících akcí: HOLZ-HANDWERK v Německu a INDIAWOOD, DELHIWOOD a MUMBAIWOOD v Indii,“ říká Stefan Dittrich, ředitel veletrhů z produktové řady Woodworking Events, která kromě zmíněné čtveřice akcí zahrnuje také organizaci německých pavilonů v Brazílii, Keni, Ukrajině – a Vietnamu.

VietnamWood se koná v Ho Či Minově Městě od roku 2001 – nejprve každoročně, od roku 2007 každé dva roky, což ukazuje růst ve všech klíčových parametrech: počtu vystavovatelů, výstavní plochy a počtu návštěvníků. Místní dřevozpracující a nábytkářský průmysl se roky těší dvoucifernému růstu s vysokými investicemi. Výroba nábytku od roku 2005 roste o 15 % ročně. Vietnam je nyní jedním z předních světových exportérů dřevěného nábytku a dřevozpracující sektor má pro vietnamskou ekonomiku zásadní význam.

Dr. Bernhard Dirr, výkonný ředitel Asociace dřevoobráběcích strojů VDMA a spoluorganizátor HOLZ-HANDWERK, vítá rozšíření mezinárodních aktivit NürnbergMesse: „Růst na vietnamském trhu nabízí velký potenciál pro poskytovatele řešení z Evropy. Těší nás, že členské Asociace dřevozpracujících strojů dostávají od NürnbergMesse také nejlepší rady a podporu, když se účastní veletrhů na vietnamském trhu.“

Po zrušení akce v roce 2021 kvůli Covid-19 se 14. ročník VietnamWood bude konat na výstavišti SECC-Saigon Exhibition & Convention Center v Ho Či Minově Městě od 18. do 21. října 2022. Poté bude série pokračovat podle svého běžného harmonogramu na podzim roku 2023.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina