aktuality

Dveře MUTEO od SAPELI získaly další ocenění do své sbírky

Plně prosklená varianta dveří MUTEO TONALE nedávno získala prestižní cenu Red Dot Award
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Dveře MUTEO jihlavské společnosti SAPELI, které jsou výsledkem několikaleté spolupráce s průmyslovým designérem Petrem Novaguem, i letos rozšiřují sbírku svých ocenění. Plně prosklená varianta MUTEO TONALE získala v německém Essenu prestižní cenu Red Dot Award.

Dveře MUTEO byly uvedeny na trh v roce 2019. Od té doby již posbíraly řadu světových cen za design. Již v roce 2019 získaly poprvé designového Oscara, Red Dot Award. Uspěly ale i v dalších předních soutěžích, jako je International Design Award, A´Design Award, European Product Design Award či German Design Award. Jako první český výrobek v historii se staly vítězem prestižní German Innovation Award.

Systém MUTEO využívá speciální dveřní profil MUTEO Z, díky kterému jsou dveře z obou stran v jedné rovině s interiérem. Skládají se ze dvou desek spojených středovým prvkem. Revoluční jsou v tom, že dveře a klika splynuly v jedno. Pod elegantní krytkou skrývají magnetický zámek a díky tomu pro otevření stačí pouze zatáhnout nebo zatlačit. Dveře jsou určeny pro klienty s náročnějšími požadavky a pro své realizace je využívá také řada špičkových bytových architektů.

Výrazně prosklená varianta dveří MUTEO TONALE je osazena speciálními závěsy pro sklo, které je kalené, díky čemuž je velmi pevné a odolné.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina