aktuality

Ligna Bohemia v Lysé nad Labem je již za dveřmi!

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

V  nové hale C bude od 14. do 16. února 2019 opět pořádně rušno, neboť se zde sejdou největší výrobci a prodejci zabývající se dřevoobráběcími stroji a nářadím, spojovacími materiály a dalšími nástroji a technologiemi pro zpracování dřeva.

Na své si přijdou jak majitelé malých dílen, kteří si budou moci zakoupit pily, olepovačky, frézky, brusky, vrtačky, tak i odborníci a velcí výrobci, pro které budou vystaveny lisy, sušárny, obráběcí centra, balící stroje a materiály. Kvalitní nářadí za bezkonkurenční ceny nabídnou známé značky řemeslníkům ze všech oblastí zpracování dřeva od tesařů až po výrobce nábytku. Široké portfolio strojů pro řezání, vrtání, dlabání, hoblování či broušení, doplněné o novinky, které jistě vyvolají značný zájem mezi zákazníky.

Na ploše 4000 m2 se představí firmy, které ukáží, že jsou schopny nabídnout řešení pro každého zákazníka. Premiéru na lyském výstavišti budou mít i zcela nové firmy, které představí nové, výkonnější a produktivnější stroje a nářadí. Seznam vystavovatelů je uveřejněn na stránkách www.vll.cz.

Takže milí truhláři, než zahájíte jarní práce, přijďte si pro pár praktických rad do Lysé nad Labem. Volnou vstupenku naleznete na www.vll.cz.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina