aktuality

Premiérový interzum @home byl podle pořadatelů úspěšný

Letošní Interzum se uskutečnil online na digitální platformě interzum @home
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Letošní ročník mezinárodního veletrhu pro dodavatele materiálů a komponentů pro nábytkářský průmysl Interzum 2021 pořadatelé na rozdíl od většiny podobných akcí v naší branži nakonec nezrušili. Tedy ne zcela. Uskutečnil se v původně naplánovaném termínu 4. – 7. 5., ale pouze online – na digitální platformě s názvem interzum @home.

Digitální verze představovala z hlediska účasti asi desetinu standardního „fyzického“ veletrhu Interzum v Kolíně nad Rýnem. Celkově na platformě bylo aktivních přes 10 000 návštěvníků ze 132 zemí a pro prezentaci svých produktů či služeb ji využilo 142 zúčastněných společností z 24 zemí. Navzdory tomu pořadatelé označují akci jako velice úspěšnou. Ukázalo se, že i digitální forma veletrhu může emocionálně prezentovat relevantní problémy a poskytnout celému odvětví svěží a kreativní inspiraci.

„Poslední dny ukázaly, jak kreativně průmysl přistupuje k novým výzvám. Byla to obrovská zkušenost. Ale pro mě to byla také působivá ukázka důležitosti a atraktivity značky Interzum na mezinárodní scéně. Stejně jako u mnoho jiných veletrhů jsme však viděli, že osobní kontakt je nesmírně důležitý, a proto považuji interzum @home 2021 za úspěšnou případovou studii budoucí hybridní orientace veletrhu Interzum,“ říká Oliver Frese, provozní ředitel Koelnmesse.

Jádrem akce od samého počátku byl networking, výměna znalostí, vysoce kvalitní obsah, rozsáhlý program akcí a nejnovější řešení a inovace produktů prezentujících se společností. Celkově proběhlo přes 80 000 chatovacích konverzací a audio/video hovorů. Během 5760 minut projektu interzum @home bylo vygenerováno více než 10 000 potenciálních zákazníků, což představuje více než jeden přístup za minutu. Ve studiových nahrávkách bylo pro interzum @home vyrobeno úctyhodných 3,5 terabajtu videí. Uspořádáno bylo přes 230 digitálních akcí s celkem 4240 minutami obsahu, které přilákaly přibližně 100 000 návštěv ze 132 zemí.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina