aktuality

Byly vyhlášeny nejlepší Studentské projekty 2019/2020

2. místo – Roman Vilášek, SŠNO Bystřice pod Hostýnem
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Dvanáctý ročník mezinárodní soutěže STUDENTSKÉ PROJEKTY 2019/2020 proběhl a bylo do něj přihlášeno 31 projektů. Finále soutěže, které se mělo konat koncem března v Jizerských horách ve spolupráci se Střední školou tvorby a designu nábytku, s.r.o. v Liberci, muselo být z důvodu mimořádných opatření zrušeno a studenti tak neměli příležitost svoje projekty prezentovat před odbornou porotou a poměřit své síly v soutěži dovedností v programu TurboCAD, jako v předchozích ročnících.

Organizátor se ale rozhodl i v této situaci projekty vyhodnotit, jelikož studenti a jejich odborní vyučující věnovali práci na projektech úsilí a čas. Vybrané projekty zpracoval formou katalogu a každému projektu poskytl větší prostor než v jiných ročnících, aby měli porotci kvalitní podklady pro hodnocení. Po dohodě s předsedou poroty doc. Josefem Chladilem, CSc., dalšími porotci a partnerskou Střední školou tvorby a designu nábytku, s.r.o. v Liberci, sestavili kritéria pro maximálně objektivní hodnocení. Do hodnotící komise zapojili odborníky z vysokých škol a firem.

Výsledky

V hlavní kategorii získal 1. místo Martin Kocanda ze Střední školy dopravy, obchodu a služeb Moravský Krumlov, 2. místo obsadil Roman Vilášek ze Střední školy nábytkářské a obchodní Bystřice pod Hostýnem a na 3. pozici se umístil David Rozmahel ze Střední školy dopravy, obchodu a služeb Moravský Krumlov.

Nejúspěšnější školou letošního ročníku se stala Střední škola dopravy, obchodu a služeb Moravský Krumlov.

Speciální cenu za nápaditý projekt puzzle Bratislavského hradu získala Nikola Gomolová ze Strednej odbornej školy drevárskej a stavebnej Krásno nad Kysucou.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina